Forumda birbirlerine yürüyen üyelerin, birbirlerini gördükten sonra soğumaları

🕒 Konu sahibi 5 saat önce aktifti
ooo isimler verilmiş. mesai bitimi çekirdek alayım.

Bence de her şeyi delilleriyle saçın

Az once de bir yere sanemin yonetici olmasina karsiyim yazmis benim gibi yoneticiyi al da basina koyy hey gidi ibadeth heyy :)

Bazı kullanıcılar neden üstüne alınmış anlamadım.
İlki iki cümlede bahsettiğim kişi demet'tir. (kusura bakma izin almadan ismini yazdım) İçinden Geçeni Söyle konusunda yazmıştı rota muhabbetini, hatta sonra geyiğini yapıp kavak yelleri Güven muhabbetini yapmıştık.

Diğer cümlelerde bahsedilen küme muhabbetinde bahsedilen kişi kayınçomla aramızda yaptığımız bir muhabbetti. (kayınçom kusura bakma izin almadan ismini yazdım) hatta geyiğini yapmıştık yine bu konuyla ilgili...

Ve sevgili kankim Stock...
bireysel hareket etmediğini, ilk gözlemlediğim gibi biri olmadığını fark ettiğim için artık seninle yorumlaşmak istemedim.
çekinmeden gönderme yaptığım kişi maalesef sen değilsin...
birinin hesabını gizlice takip etmek için gizlice hareket etmek gerekir.
birkaç tweetin maharet gibi paylaşım yapıldığı söylenmiş. ben burada tweet paylaşmadım, kontrol edebilirsin.
beni engelleyebilirsiniz, mesela ben de artık ilk cümlede belirttiğim gibi bana iletilen bilgi ve gözlem sonucu artık size yorum yapmıyorum.
Isrardan kastını anlamadım, uzun zamandır alıntı veya ismini herhangi bir yerde kullanmıyorum, senin aksine.
Sadece senden ricam madem karşılıklı konuşmama konusunda mutabıkız yorumlaşmayalım, senin gibi düşünen arkadaşlarınla beraber.
Sevgili Arif,
Göndermelerinin bana olduğunu ikimizde biliyoruz,lütfen. Polemiğe girmeyelim bu konuda. Şayet girecek isek ; hangi tivitimi paylaştığının (noktalama işaretlerine kadar) ekran görüntüsü mevcut, aynı gün içerisinde seni engellediğimizde (evet -mizde, arkadaşlarımla beraber) bunun farkına varıp, konuda gönderme lafının da ekran görüntüsü mevcut. Ekli olmadığın bir hesabın paylaştığı gönderilerden bilgi sahibi isen ve kişi listesinde ekli değilsen, bu gizli takibe girer. Madem bu kadar kibarsın, incesin, niyetin kötü değil ; bahsi geçen konunun olduğu gün, sana kibar bir dille uyarımı yaptığımda, alıntılayıp, bunun açıklamasını o gün yapabilirdin değil mi? Daha önce yaptığın şey çünkü ; alıntılar,likelar. O yüzden demetmiş, kayınçoymuş bu işlere hiç girme, isim verme. Sana verilen bilgiler vs bu topa da hiç girme. Adımın, yakın çevrem ya da sevdiğim arkadaşlarım harici bilinmeyen bir ortamda ''bana verilen bilgiler'' tarzında bir cümle kurarsan yine aynı kişileri zan altında bırakmış olursun. Keyifli forumlar.

9-10 yıllık forum maceramda istikrarlı bir şekilde ilgimi çekmeyen konu-konular.

Forum ve sosyal medyayı birbirine karıştırmak saçma yani..
Kimliklerini saklayan paylaşmak istemeyen arkadaşlar var ki bu en doğal hakları..
Ben hiç bir şeyimi saklamadigim halde larinin küçük bi dikkatsizliği yüzünden benim instam kaç defa çalınmayla karşı karşıya geldi o yüzden bu durumlar hoş değil.. Forumu forum olarak kullanmaya devam..

Forum ve sosyal medyayı birbirine karıştırmak saçma yani..
Kimliklerini saklayan paylaşmak istemeyen arkadaşlar var ki bu en doğal hakları..
Ben hiç bir şeyimi saklamadigim halde larinin küçük bi dikkatsizliği yüzünden benim instam kaç defa çalınmayla karşı karşıya geldi o yüzden bu durumlar hoş değil.. Forumu forum olarak kullanmaya devam..
kayınçom haklı. mesela ben asla birinin twitter hesabını burada paylaşmadım. görüntüsü varsa atılsın.

Geri