Forumda birbirlerine yürüyen üyelerin, birbirlerini gördükten sonra soğumaları

🕒 Konu sahibi 10 saat önce aktifti
Ben o r'yi hatemin ölümüne kankası zannttim sks

Abi üye fotoğrafı diyorsun da, üye fotoğrafına bakıyorsun bir içim su, resme aldanmayın hepsi filtreli
Zaten sohbet ilerlerse cam açarlar ve orada çıkar gerçek yüzleri benim hiç başıma gelmedi üye fotoğraflarında nasılsa öyle çıktılar şansıma.. .p

Yorumlarını beğenerek takip ettiğim bir arkadaş bir keresinde bana "ArifÇe'nin rotasını takip etmekten yoruldum" tarzında bir şey yazmıştı.
Benim kullanıcılara yürüdüğümü düşünmüş, bunu o yazınca daha bir şaşırmıştım.
Ben neden yürüyeyim ya...
Ama burada şey var, bir yorumlaşma olunca "aa, bak yürüyor demek ki" ya da bir kümeyle mesajlaşınca diğer kümeyle mesajlaşmak yasak gibi hareket ediyorlar.
Hiç kimseyle aynı anda mesajlaşamazsın gibi bir izlenim yaratılmış.
Hatta bir de şey var, "neden sürekli karşı cinsle mesajlaşıyormuşum" ya ben erkeklerle mesajlaşmak istesem gider kendi arkadaş ortamımda vakit geçiririm.
Bir de Şangay beşlisi ve robotları konusu var ama ona girmeyeceğim şimdi, "ködasdkjasa"
Neyse, yeteri kadar kaos malzemesi verdim.

Bir de Şangay beşlisi ve robotları konusu var ama ona girmeyeceğim şimdi, "ködasdkjasa"
yaa yemin ediyorum çok zalımsınız. benim dönen olaylardan kümeleşmelerden haberim yok. şu hedef aldığınız kişilerin rumuzlarını da yazın.

Sanalda tanışmak, sağlıklı bir ilişki için uygun değildir fakat arkadaşlık sitelerinin para kazanabilmesi için yıllardır uzmanların bu uyarısı göz ardı edildi. İnsanların birbirini çekici bulmaları için aynı ortamda kısa bir süre de olsa birlikte zaman geçirmeleri gerekiyor fakat sanal bu imkanı sağlamaz çünkü karşıdaki kişi ile ilgili kafanızda yarattığınız imaj dışında veri yoktur ve ne resim de ne de kamera bu açığı kapatmaya yetmez.

İnsanları çekici gösteren detay ne güzelliktir ne de yakışıklılık ve bu ikisi ile ancak bir maceraya atılabilirsiniz, sonunun nereye varacağını da hiç kimse kestiremez. Forumda daha önce de yazdım. Her güzel ya da yakışıklı görünümlü insan, herkese çekici gelecek diye bir kural yoktur çünkü hormonlar buna imkan vermez.

Bir insanı çekici bulmanız için feromonlar devreye girmelidir ki bunun için de yan yana gelip yüz yüze iletişim kurmanız gerekiyor. Çekici bulursanız da bir süre zaman geçirip oturmasından kalkmasına, sesinin tonuna kadar her şeyine dikkat etmeye başlarsınız ve gerisi de zamanla gelişir. Bu sebeple sanaldaki tanışmaların sonu genelde hüsranla sonuçlanır çünkü karşınızdaki yakışıklı-güzel bile olsa ilk karşılaşmada feromon seviyesi düşük kalırsa karşı tarafı çekici değil, itici bulmaya başlarsınız. Bu yüzden görsellik önemli değildir, her yakışıklı-güzel insan bu sebeple herkese çekici gelmez.

Tanıştıktan sonra kötü yorum yapılması da elbette doğru değil çünkü aynı durum yarın sizin de başınıza gelebilir.

Kimse bu yüzden kendini kötü hissetmesin çünkü insan doğasının gerçeği budur. İnsanı doğru anlamak istiyorsanız biyoloji, evrimsel biyoloji, psikoloji, felsefe, nöroloji gibi alanları es geçmemelisiniz. İlişki yaşamak adına tanışmalarınızı da gerçek hayat üzerinden deneyimlemelisiniz.

Sanalın yarattığı bir diğer handikap da aşırı beklentidir ki bu gerçek hayattaki tanışmalarda yaşanmaz çünkü karşı taraf ne ise odur, iyi bir gözlemle kısa sürede çözebilirsiniz.

Not: Böyle bir riski göze almakta ısrarlı iseniz de yüz yüze tanışma aşamasına bir an önce geçip ne hissedeceğinize bakmanızı tavsiye ederim.

Son düzenleme:
yine isim yok. umarım bir gün şu konularda isim yazıldığını görürüz.

ayrıca bkz. forumda akpli sanılan üyenin chpli olduğunu öğrendikten sonra gelen tiktinti hissi

yaa yemin ediyorum çok zalımsınız. benim dönen olaylardan kümeleşmelerden haberim yok. şu hedef aldığınız kişilerin rumuzlarını da yazın.
Arif beyin hiç ''çekinmeden'' gönderme yaptığı kişi benim sevgili Sux. Nedeni ; sosyal medya hesabımı dolaylı yollardan bulup, gizlice takip etmesidir. Paylaşmış olduğum birkaç tiviti de buraya ''maharet'' gibi paylaşmasıdır. Ben de kendisine gayet ''açık'' bir şekilde arkasından ''konuşmadan'' yaptığının yanlış olduğunu dile getirdim. Daha sonrasında kendisinin hesaplarını engelledim, aynı durumdan rahatsızlık duyan arkadaşlarım da aynı tutumu sergilemişlerdir. Arif bey de ''kankisine'' herhangi bir açıklama ya da izah yapma gereği duymadan, böyle abidik gubidik konularda gönderme yapmaya başlamış ve ''ısrarla'' devam etmiştir. Olay bundan ibaret ; yeterli mi?

Arif beyin hiç ''çekinmeden'' gönderme yaptığı kişi benim sevgili Sux. Nedeni ; sosyal medya hesabımı dolaylı yollardan bulup, gizlice takip etmesidir. Paylaşmış olduğum birkaç tiviti de buraya ''maharet'' gibi paylaşmasıdır. Ben de kendisine gayet ''açık'' bir şekilde arkasından ''konuşmadan'' yaptığının yanlış olduğunu dile getirdim. Daha sonrasında kendisinin hesaplarını engelledim, aynı durumdan rahatsızlık duyan arkadaşlarım da aynı tutumu sergilemişlerdir. Arif bey de ''kankisine'' herhangi bir açıklama ya da izah yapma gereği duymadan, böyle abidik gubidik konularda gönderme yapmaya başlamış ve ''ısrarla'' devam etmiştir. Olay bundan ibaret ; yeterli mi?
konunun izahatı dinlendi gereği görüşüldü, oy birliği ile karara bağlandı.
yaz evladım;
a) allah, celladına aşık olan hanımefendinin tuttuğunu değerli maden etsin.
b) kümesi genişlesin.
c) teşekkür ediyoruz.

gerekçeli karara istinaden talep; kanalımıza abone olmayı ve sosyal ağlarda takip etmeyi unutmayınız.

Yorumlarını beğenerek takip ettiğim bir arkadaş bir keresinde bana "ArifÇe'nin rotasını takip etmekten yoruldum" tarzında bir şey yazmıştı.
Benim kullanıcılara yürüdüğümü düşünmüş, bunu o yazınca daha bir şaşırmıştım.
Ben neden yürüyeyim ya...
Ama burada şey var, bir yorumlaşma olunca "aa, bak yürüyor demek ki" ya da bir kümeyle mesajlaşınca diğer kümeyle mesajlaşmak yasak gibi hareket ediyorlar.
Hiç kimseyle aynı anda mesajlaşamazsın gibi bir izlenim yaratılmış.
Hatta bir de şey var, "neden sürekli karşı cinsle mesajlaşıyormuşum" ya ben erkeklerle mesajlaşmak istesem gider kendi arkadaş ortamımda vakit geçiririm.
Bazı kullanıcılar neden üstüne alınmış anlamadım.
İlki iki cümlede bahsettiğim kişi demet'tir. (kusura bakma izin almadan ismini yazdım) İçinden Geçeni Söyle konusunda yazmıştı rota muhabbetini, hatta sonra geyiğini yapıp kavak yelleri Güven muhabbetini yapmıştık.

Diğer cümlelerde bahsedilen küme muhabbetinde bahsedilen kişi kayınçomla aramızda yaptığımız bir muhabbetti. (kayınçom kusura bakma izin almadan ismini yazdım) hatta geyiğini yapmıştık yine bu konuyla ilgili...

Ve sevgili kankim Stock...
bireysel hareket etmediğini, ilk gözlemlediğim gibi biri olmadığını fark ettiğim için artık seninle yorumlaşmak istemedim.
çekinmeden gönderme yaptığım kişi maalesef sen değilsin...
birinin hesabını gizlice takip etmek için gizlice hareket etmek gerekir.
birkaç tweetin maharet gibi paylaşım yapıldığı söylenmiş. ben burada tweet paylaşmadım, kontrol edebilirsin.
beni engelleyebilirsiniz, mesela ben de artık ilk cümlede belirttiğim gibi bana iletilen bilgi ve gözlem sonucu artık size yorum yapmıyorum.
Isrardan kastını anlamadım, uzun zamandır alıntı veya ismini herhangi bir yerde kullanmıyorum, senin aksine.
Sadece senden ricam madem karşılıklı konuşmama konusunda mutabıkız yorumlaşmayalım, senin gibi düşünen arkadaşlarınla beraber.

Geri