Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Zaten sohbet ilerlerse cam açarlar ve orada çıkar gerçek yüzleri benim hiç başıma gelmedi üye fotoğraflarında nasılsa öyle çıktılar şansıma.. .pAbi üye fotoğrafı diyorsun da, üye fotoğrafına bakıyorsun bir içim su, resme aldanmayın hepsi filtreli
o bölge nerede ya kimseyi görmedim ben : ssAbi üye fotoğrafı diyorsun da, üye fotoğrafına bakıyorsun bir içim su, resme aldanmayın hepsi filtreli
Abi hepsi zaman aşımına uğradı, şimdikiler de resim atmıyor şimdi herkes dm deo bölge nerede ya kimseyi görmedim ben : ss
yaa yemin ediyorum çok zalımsınız. benim dönen olaylardan kümeleşmelerden haberim yok. şu hedef aldığınız kişilerin rumuzlarını da yazın.Bir de Şangay beşlisi ve robotları konusu var ama ona girmeyeceğim şimdi, "ködasdkjasa"
Neyse, yeteri kadar kaos malzemesi verdim.
Arif beyin hiç ''çekinmeden'' gönderme yaptığı kişi benim sevgili Sux. Nedeni ; sosyal medya hesabımı dolaylı yollardan bulup, gizlice takip etmesidir. Paylaşmış olduğum birkaç tiviti de buraya ''maharet'' gibi paylaşmasıdır. Ben de kendisine gayet ''açık'' bir şekilde arkasından ''konuşmadan'' yaptığının yanlış olduğunu dile getirdim. Daha sonrasında kendisinin hesaplarını engelledim, aynı durumdan rahatsızlık duyan arkadaşlarım da aynı tutumu sergilemişlerdir. Arif bey de ''kankisine'' herhangi bir açıklama ya da izah yapma gereği duymadan, böyle abidik gubidik konularda gönderme yapmaya başlamış ve ''ısrarla'' devam etmiştir. Olay bundan ibaret ; yeterli mi?yaa yemin ediyorum çok zalımsınız. benim dönen olaylardan kümeleşmelerden haberim yok. şu hedef aldığınız kişilerin rumuzlarını da yazın.
konunun izahatı dinlendi gereği görüşüldü, oy birliği ile karara bağlandı.Arif beyin hiç ''çekinmeden'' gönderme yaptığı kişi benim sevgili Sux. Nedeni ; sosyal medya hesabımı dolaylı yollardan bulup, gizlice takip etmesidir. Paylaşmış olduğum birkaç tiviti de buraya ''maharet'' gibi paylaşmasıdır. Ben de kendisine gayet ''açık'' bir şekilde arkasından ''konuşmadan'' yaptığının yanlış olduğunu dile getirdim. Daha sonrasında kendisinin hesaplarını engelledim, aynı durumdan rahatsızlık duyan arkadaşlarım da aynı tutumu sergilemişlerdir. Arif bey de ''kankisine'' herhangi bir açıklama ya da izah yapma gereği duymadan, böyle abidik gubidik konularda gönderme yapmaya başlamış ve ''ısrarla'' devam etmiştir. Olay bundan ibaret ; yeterli mi?
@juju aslanim son 1 yilin iliski listesini at artik meydanlara.
Bazı kullanıcılar neden üstüne alınmış anlamadım.Yorumlarını beğenerek takip ettiğim bir arkadaş bir keresinde bana "ArifÇe'nin rotasını takip etmekten yoruldum" tarzında bir şey yazmıştı.
Benim kullanıcılara yürüdüğümü düşünmüş, bunu o yazınca daha bir şaşırmıştım.
Ben neden yürüyeyim ya...
Ama burada şey var, bir yorumlaşma olunca "aa, bak yürüyor demek ki" ya da bir kümeyle mesajlaşınca diğer kümeyle mesajlaşmak yasak gibi hareket ediyorlar.
Hiç kimseyle aynı anda mesajlaşamazsın gibi bir izlenim yaratılmış.
Hatta bir de şey var, "neden sürekli karşı cinsle mesajlaşıyormuşum" ya ben erkeklerle mesajlaşmak istesem gider kendi arkadaş ortamımda vakit geçiririm.
Bir de Şangay beşlisi ve robotları konusu var ama ona girmeyeceğim şimdi, "ködasdkjasa"
Neyse, yeteri kadar kaos malzemesi verdim.