Forumda bir gruba dahil olmamak

• Kullanıcı ne
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forum Meydanı
🟢 Konu yazarı şu anda aktif
gese bjk maçlarında hortlayan kankim:D
Bugün rahat yenersiniz kanka. Yok bak valla öyle hafta da 1-2 gün foruma girmek yeter. Sonra b*ku çıkıyor birileriyle dalaşıyorum.:D

Keşke adam akıllı oran açaydılar. Yanına kombin bulmak gerek lan.(:

Beni yakınlıklar rahatsız etmiyor. Yıllardır forum çatısındayız. Reelde görüşülüyor dostlukların oluşması normal. Benim bir gün zırt diye kaybolan başka kimlikle doğuşunu şahlandıran karaktersiz tavırlar garibime gidiyor.

Multinin bile karakterlisini tercih ederim o kadar belli aşikarken hal ve tavırlarından : )

• Beğen
Tepkiler: ZeL
Grup oluruz da, tekeç sayı olursak, mesela 5 kişilik grup olduk, 4 kişi Okey'deki gibi eş olur da, ben masadaki yancı olurum diye, çok korkarım...
Yancılık aslında iyi bir şey değil, iki tane kuşburnu içeceğim diye, tutma gibi ne o öyle, bir de urrispiğlar-hayınlar , siz oynayacaksınız ben kağıt kalem mi tutacağım?

Benim okulda da hiç grubum olmadı, kimseyi öteki etmedim yani, sürekli takıldığım birileri illa ki oldu lakin, ben kimsenin sevmediği tiplerle de gayet konuşur selamlaşırdım okulda, sözlüklerde forumlarda da böyle, +selam tatlım naperm, yazabilirim herkese, vaziyet alın.

• Hımm
Tepkiler: ne
bende bu zamana kadar bir gruba dahiL olmadım ama kriterlerime uyan karşı cins grubları varsa degerlendirebilirim. DM'em açık

Bir grup olup çaktırmayanları ne yapacağız peki...

Ay yine bana seslenmişler. Geldim geldim...

Mesafemi koruduğum müddetçe forumdaki huzurum bozulmuyor. Bazen çoğu muhabbeti anlamayıp konulara saçma sapan dalmama neden olsa da bu durum, memnunum halimden.: )

Ben,keyfim ve kahyası gayet sağlam bir grubun içerisindeyiz.Diğer gruplaşmalara başarılar dileriz.

malumunuz
karma istikrarlıdır

Geri