İki nokta
Üye
İyi bir gözlemle fark edilmeyecek gibi değiller ki.. .dBana da söylesene aramizda nxjxjd![]()
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
İyi bir gözlemle fark edilmeyecek gibi değiller ki.. .dBana da söylesene aramizda nxjxjd![]()
abi o değil de mdkdn şunu her dinlediğimde hep sen geleceksin aklıma ksks
Ekli dosyayı görüntüle 60968
En guzel grup bence samimi ve candan olan grup hilal ve stokların grbudur menfaatsiz candan dostça arkadaşca olarak onların grubudur.kim kimin gurubunda forumda kac adet gurup var hangi guruplar itici hangileri sevimli geliyo sizlere yazinda bilelim nick verin nick alooooo![]()
![]()
jsjsh önemli olan gönül lisanı tabi abi... dikkat edelim...yapma ya lisanmi soruyorlar evlenirken
biraz açalım konuyu brocum, hangi guruplar itici net ol xDEn guzel grup bence samimi ve candan olan grup hilal ve stokların grbudur menfaatsiz candan dostça arkadaşca olarak onların grubudur.
Diğer gruplardan şöyle söyleyeyim jujunun grupta iyi onların samimiyetine güvenebilirim.
Diğer grup ankara hava durumu gibi şuan güneşli ama aksama yağmur yağar ankara da![]()
Sanırım sen benim banlanmami ısıtıyorsunbiraz açalım konuyu brocum, hangi guruplar itici net ol xD
snldjdndnsn buyucu ne tatlıssın ya. tesekkür ederim güzel yorumların ve gözlemlerin icin. hepsi dogru fkat son zamanlarda grubumuz pek aktif degil..ama baglılıgımız, sevgimiz baki<3Sanırım sen benim banlanmami ısıtıyorsun
Şimdi grupları ben 3'e ayirdim
Bunlar @Hilal ve @Stockholm Sendromu n olduğu grup bu emin ol ki benim nezdimde birbirine en bagli grup gerek reel hayatda gerekse burada birbirlerine çok değer verdiklerini bilirim.
En önemlisi de @Stockholm Sendromu n geçmiş dönem benim en acılı günümde bana destek olmasını ve yanımda olmasını asla unutmam.
@Hilal belki bu forumda çoğuna itici yada havalı gelebilir ama şu varki çoğundan iyidir asla ve asla bir durumu izah ettiğin ve açıklamayı düzgün yaptığın zaman anlayissiz olmaz .
@Raijin bu arkadaşı pek tanımam ama dostlarına sadık ve muhabbeti güzel olarak bilirim
2. Grup @juju ların grubu içlerinde şuan için konuşmadığım insanlar olsada bunların geçmiş yıllardaki dostluk ve samimiyetlerine güvenirim. Asla birbirlerine kırıcı olmazlar birbirlerini satmazlar .
Diğer 3. Grup sakin bunlara birşey deme forum içerisindeki en tehlikeli ve en sinsi gruptur .
Kısaca Aklını kiraya vermiş diyebiliriz bu grup için
En sevdiğim grup @Stockholm Sendromu n grubudur
Ne demek kardeşim uzaktan izlemek iyidir her zaman ama şu bir gerçektirki emin ol dostlugunuz ve samimiyetiniz on numara diyorumsnldjdndnsn buyucu ne tatlıssın ya. tesekkür ederim güzel yorumların ve gözlemlerin icin. hepsi dogru fkat son zamanlarda grubumuz pek aktif degil..ama baglılıgımız, sevgimiz baki<3
boğum boğum jgfhdfgd
Sen nasıl bir grup istiyorsun biraz açarmışın istediğin grubun özelliklerinidahil olmak istediğim 2 kişilik bi grup var..... ncjcjx![]()