Forumda beğeni almak için yazmak

• Kullanıcı ne
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal Sözlük
🕒 Konu sahibi 2 saat önce aktifti
günaydın mesajlarında beğeni yarıştırma furyası bu başlık altında irdelenebilir

• Kahkaha
Tepkiler: ne
Açıkçası öyle bir derdim yok. Zaten beğeni, alıntı, etiket hepsinin bildirimini kapattım. Böyle şeylere takılmıyorum.

Kimseye kendimi ya da düşüncelerimi beğendirmek için çabalamam
Kimsenin beğenisiyle varolmadım ki beğenmemesiyle yok olayım..

Ne yazık ki böyle tipler var ve beğeni için her karaktere bürünebiliyorlar çünkü sanal dünyadan başka bu tipleri muhatap alan yok.
Sanalda yalakalık yapıp ya da birilerinin hoşuna gidecek şeyleri yazıp, sürekli kendilerine ve saçma görüşlerine taraf oluşturmaya çalışıyorlar.

Niyet okuyuculuk kötü bir şey arkadaşlar.
Bunu pratiğe dökerek ben de çok sık yapardım,artık emin olma yoluna gidiyorum.
Oglaklar ve Boğalar güzel şeyler öğrettiler bana bu tarz konularda tşkler canlarım.
Topraklamak şart

Tamam sanaldayız da,bari kurduğunuz karakterlerin bir alt metni olsun....Sırf etkileşim almak için verisiz söylemleri olanları görüyor bu gözler Legolas...

• Kalp Gözler
Tepkiler: ne
böyle şeyler nerden geliyor aklınıza
lazımsa benimkileri verin

Bi dediğim bi dediğimi 1 sene sonra tutmaz. 1 gün sonra bile tutmaz. Çoklu kişiliğim var haliyle hepsi farklı düşünüyor ne yapabilirim aw
Karakterim zengin, tek tip, tek düşünce, tek insan olarak yaşayamam. Bugün eleştirdiğimi 3 gün sonra savunurum.
laissons le comme ça ^10

Ben kendi başıma gelenleri, kendi düşüncelerimi filan yazıyorum da,

şu kesindir,

kimse muyattap olmasın diye ekstra böbürlü yazabilirim, daha ne yapabilirim acaba?

ALLAH BENİ İNSANLARA BİR ŞEKİL SEPDİRİYO.

Zebanileri için de bu geçerli mi acama bi' soru?

452d778c92726fb0c6be19d5c815b3ba.jpg

Beğenmezler ki. Canın ne istiyorsa öyle yaz derim ben. Eurovison'da oylamada herkes güzel olanı mı beğeniyordu? :D:D Ben zaten beğenin diye yazmiim, ben beğeniyosam sıkıntı yok. :D

Forumda kızlara yaranmak için hemcinse sallayan erkolardan iyidir. Kızlardan 2 hahaha alırım belki klaus a salliyam asdasdas
hvtwacr.png

Kimsenin begenip begenmemesi umrumda degil.. aklimdan ne gecerse onu soyler gecerim..

Beklentisiz serpiyorum..Gönüller bir..

Geri