Forumda beğeni almak için yazmak

• Kullanıcı ne
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal Sözlük
🟢 Konu yazarı şu anda aktif
Cidden bunların hesabı mı yapılıyor ?

Tabikide yiyosa sevmedigim birşey yazsana hadi ? beni rencide edici birşey yaz ?
beni mat ettiğin birşey yaz
direkt nickini etiketlerim vallahi bu kişi beğeni almak için bana yazıyor diye sakın öyle birşeye kalkışma.

yanlış yazmışım

Benden beğeni alacak insan henüz icat edilmedi, gereksiz bir şey.
Tabii kamki kontenjanından verilen beğeniler normal yani, forum kamkisi olmak bunu gerektirir. Ama ota boka verilen beğeniler de hiç sempatik durmuyor..

ne saçma sapan konular bunlar aw.zjskjs yok okunsun diye atılan postlar, yok beğeni almak için yazılan postlar……. hayır yazarak iletişim kurulan bir yerde….. NEBLİM DELİ MİSİNİZ BUNLARI NİYE ELEŞTİRİYORSUNUZ?….

• Hehe
Tepkiler: ne
beğeni bir etkilesim biçimi
son bir kaç aydır bu etkileşim türünden vazgeçtim, sonucnda beğeni vermedigim insanlar bunun bir tepki olduğunu düşünmeye başladılar.
yanisi şu forumda beğeni yoksa ilişki yok dmeektir.

Aklıma bu sahneyi getiren konu başlığı:

Sosyal medyanin temeli beğeni üzerine. Beğeni olmasa herşey biter. Kimi şiir yazar kimi şarkı söyle kimi memelerini gösterir. Herşey layk için. Çünkü layk egoyu okşar. Farkedildigini farkedersin. Bu sadece etkileşim meselesi de değil. Dislike da etkileşim. Birilerinin seni gördüğünu okuduğunu gösterir. Yani etkileşim sağlanmıştır ama ego okşanmamıştır.

Yani şuraya yazdıklarınızı kimse okumuyor okumayacak olsa neden yazasiniz. Mal misiniz. Gider günlük falan tutarsınız.

Bunları hiç düşünmeyip önüne gelen onayladığım mesajı beğenen ben.

• Kahkaha
Tepkiler: ne
Gt beğen butonunu çökert ve göster onlara tak tak ediyor bak amcası

Gelmiyorsa ne edelim ?diye bir başlık altında da buluşalım.

Geri