Oyun Forumda bakış açısını en uzak bulduğunuz kişikimdir

Forum oyun
Konu sahibi son olarak 246 gün önce görüldü
Bunu zaten davranışlarımla sözlerimle ve laf sokuşlarımla belli ettiğimi düşünüyorum uzak olduğum insanlara muhatap olmadıkları sürece bende olmuyorum..

takip ettiklerim ve arkadaşlarım + 1-2 kişi hariç hiçbirinizi okumuyorum. bu kişiler dışında: ıyyy.... . burada beni üzen tek şey, @Hiç Düşünce ile müzik zevklerimizin uzak olması... az önce diline dolanan şarkıya baktım, patron çıktı...... gizliden gizliye sefo falan da dinliyordur bu kız.............

Moderatör tarafında düzenlendi:
takip ettiklerim ve arkadaşlarım + 1-2 kişi hariç hiçbirinizi okumuyorum. bu kişiler harici: ıyyy.... . burada beni üzen tek şey, @Hiç Düşünce ile müzik zevklerimizin uzak olması... az önce diline dolanan şarkıya baktım, patron çıktı...... gizliden gizliye sefo falan da dinliyordur bu kız.............
HAMAKASHFMDJHSHSDH

KENDİSİ DE ŞEY DİNLİYO- GÜÇLÜ SOYDEMİR…………..
HAMSDJFNFMDMDNDM

ya seninle en uzağım bile dizinden bi adım öte olur gözünün yeşiline çiçekler ektiğim karı:kalp:

bana ne yahu, içselleştirip kıyaslamıyorum kendimle hummm bunun görüşü bana uzak diye

1 kişi ile kavga ediyorum tüm whatsapp grubunu tembihliyorlar konuşma diye o yüzden çok takılmamak lazım buradaki arkadaş gruplarına kendi fikri olanlar hariç onlar her daim baş gösteriyor zaten..

• Korkunç
Tepkiler: ne
Fikrime uzak olanlarla bazen daha çok eglendigim oluyor)

Herkes bi neden söylüyor o nedenlere sahip kişilerle sıkı fıkı lar diye yazan olurmu ki

Geri