Forumda bakış açısını en uzak bulduğunuz kişikimdir
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Su şekıl hatırlıyorum ben;Şimdi, mesela türban olayını çok karıştırdılar. Ha, aralarında bir fark kaldı; o farkla çok güzel oldu. Mesela herkesin hayatına kimse karışamaz. Ha, nasıl karı...şamaz: Ben bu şekil giyinirim; bu bayan şu şekil giyinir, şu şekil giyinir. Ha, hiç kimsenin kimseye karışmaya bir hakkı yok. Özgürlüğün biter. Ha, başörtü kurban olduğum ya Resulallah'tan gelebilir, amma, lakin ki öyle değildir...
HatemHangi birini yazıcam şimdi
görünmüyor yenile linki....
Forumdaki herkesi seviyorum. Kim ne düşünürse düşünsün, şu bana uzaktır bu bana yakındır diye bakmam.
5 parmağın beşi aynı değil sonuçta, herkes farklı bir renk bu hayatta. Dünya'yı zenginleştiren, güzelleştirende bu farklılık.
İnsanları siyasi görüşüne, ten rengine, ırkına, tuttuğu futbol takımına, cinsiyetine göre ayırmam, yargılamam.
Sadece zalim biri olmasın, gerisi teferruat.

Sende yürü artık hangimiz düşürürsek jfldk
İşte ben, bu özgüveni seviyorum. AKP & DEM ortaklığından sonra Zeyna & Kedi ittifakı kurulabilir.Sende yürü artık hangimiz düşürürsek jfldk