Forumda AKP savunucusu kalmaması

• Kullanıcı Run
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forum Meydanı
🟢 Konu yazarı şu anda aktif
Senin vizyonun dar, halk ile içiçe değilsin kapalı bir kutusun seninle olmaz bu iş
Birbirimizi tamamlarız, senin vizyonun var benim öngörüm var. Beraber iyi öperiz bu milleti.
Aslında öpmek için vizyona dshi gerek yok sadece salla yetiyor. Bsk Tayyip sadece sallıyor. 20 yıl koltukta hala vizyonu yok seçim yatırımı dışında. O sıfır vizyon ile milleti öpmeyi beceriyorsa biz ikimiz dsha rahat beceririz.

Ya Almanları opelim o zaman
Burada Almanları öpmek biraz zor ama Türkiye'de çok basit inan bana. Burada öpeceklerin zaten kendileri kucağına geliyor, önceleri uçak tutup geliyorlardı öpülmek için şimdi basitce konsolosluğa gidip öptürüyorlar senin gelmene gerek yok.

Almanyada sistem oturmuş opemezsin _ operler_ hangi parti gelirse gelsin 5 10 50 yil yapacakların planlamışlar_ turkiyede siyaset yapmaz devletin bırak yılı 1 gün sonra ne yapacağı ne yapmak istediği belli değil

Karşımıza Melnur , klaus, run, büyücü falan filan gibi tipleri muhalif diye koyduğunızdan beri, midemiz bulanmaya başladığından yorum yapmaya bile tenezzül etmiyoruz belkide. Gulu gulu gibi hindiler de entellüektel takılıp en ufak tartışmada içindeki "mahalle karısı " cadalozluğu çıktığından da olabilir. X de bizi bastırmışmış. Günün en komik yorumunu yapan bu Palyaçoyu da alkışlıyorum.
size Hdp ile mutlu mesut günler dilerim.
Hirşey çoh gozel olacah !

Hadi bakayım hdplisi,chplisi,iplisi,bilmem nelisi el ele tutuşup saldırın bana asdfgdas

Neydi o

TOPUNUZ GELİN !

:D

Karşımıza Melnur , klaus, run, büyücü falan filan gibi tipleri muhalif diye koyduğunızdan beri, midemiz bulanmaya başladığından yorum yapmaya bile tenezzül etmiyoruz belkide. Gulu gulu gibi hindiler de entellüektel takılıp en ufak tartışmada içindeki "mahalle karısı " cadalozluğu çıktığından da olabilir. X de bizi bastırmışmış. Günün en komik yorumunu yapan bu Palyaçoyu da alkışlıyorum.
size Hdp ile mutlu mesut günler dilerim.
Hirşey çoh gozel olacah !

Hadi bakayım hdplisi,chplisi,iplisi,bilmem nelisi el ele tutuşup saldırın bana asdfgdas

Neydi o

TOPUNUZ GELİN !

:D
Klavyenden yine lagim akmis, masallah hocam, insallah hocam.

Tipik Kitai küfür ve kin. AKP'nin neyini savunuyor onu dahi açıklayamıyor. Tek becerdiği lideri gibi küfürbazlık ve boş tehditler.

Küfür nerde, senin yüzünden banlandi
Ben ne yaptım ağzı bozuğa koçum?
Kitai AKP'nin güçlü olduğu dönemlerde böyle değildi ne zamanki AKP bayağı kan kaybetmeye başladı Tayyip gibi önüne gelene küfür etmeye, saldırmaya, tehdit etmeye,.... başladı. Kaybederken yaşanan ruh hali AKP'lilerin durumu.
Sen iyiki durumu anlayıp Babacan tarafına geçtin yoksa senin durumun da Kitai gibi olurdu.

Son düzenleme:
Aynı ezberler bozuk pilak gibi tekrarlanıyor. Kendi çevren dışında kimse yemiyor bu saçmalıkları ibacım.
Yıllardır bu ülke için mücadele eden gençleri vatanhaini ilan ettiniz yetmedi avukatları da eklediniz. O da yetmedi doktorları eklediniz. Hızınızı alamadınız çiftciyi, esnafı vatanhaini ilan ettiniz. Senin "kan emici" kebabcıları da ekledi,.... en son $ alan hain ilan edildi. Yani bu ülkede vatanhaini ilan etmediğiniz kalmadı, sadece sizin güruh vatanperver.
La çavuş sizin nezdinizde vatanhaini ilan edilmek bir gururdur benim için çünkü, gerçek vatanhaini ülkeyi bu hale getirenlerdir onların da kim olduğu ortada. Kendi sıfatınızı gençlere atmayın.
Yani pes. Verdiğşn örnekler neden böyle itham ediliyor diye sormak gerçekten bizim aklımızla alay etmektir. Tamam-tamam sen polyana gibi lay-lom-loy şarkıya devam et. Ha bu arada popstar arayışı var, şansını dene :)

• Beğen
Tepkiler: 0
Yani pes. Verdiğşn örnekler neden böyle itham ediliyor diye sormak gerçekten bizim aklımızla alay etmektir. Tamam-tamam sen polyana gibi lay-lom-loy şarkıya devam et. Ha bu arada popstar arayışı var, şansını dene :)
Önce anlaşılır şekilde yazmayı dene derim. Alakasız yazılar, çıkışlar,.. hiç bir işe yaramıyor, okumak zevk dahi vermiyor.

Geri