Gel iba beraber girelim ve biraz da biz öpelim bu milleti, nasılolsa alışıklar öpülmeye.Siyasete girmeyi düşünmüyorum herkes menfaat ve çıkarı için bu işi yapıyor ben doğru bulmuyorum
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Gel iba beraber girelim ve biraz da biz öpelim bu milleti, nasılolsa alışıklar öpülmeye.Siyasete girmeyi düşünmüyorum herkes menfaat ve çıkarı için bu işi yapıyor ben doğru bulmuyorum
Senin vizyonun dar, halk ile içiçe değilsin kapalı bir kutusun seninle olmaz bu işGel iba beraber girelim ve biraz da biz öpelim bu milleti, nasılolsa alışıklar öpülmeye.
VericemOyunu bana verecek misin ?
Birbirimizi tamamlarız, senin vizyonun var benim öngörüm var. Beraber iyi öperiz bu milleti.Senin vizyonun dar, halk ile içiçe değilsin kapalı bir kutusun seninle olmaz bu iş
Ya Almanları opelim o zamanBirbirimizi tamamlarız, senin vizyonun var benim öngörüm var. Beraber iyi öperiz bu milleti.
Burada Almanları öpmek biraz zor ama Türkiye'de çok basit inan bana. Burada öpeceklerin zaten kendileri kucağına geliyor, önceleri uçak tutup geliyorlardı öpülmek için şimdi basitce konsolosluğa gidip öptürüyorlar senin gelmene gerek yok.Ya Almanları opelim o zaman
Klavyenden yine lagim akmis, masallah hocam, insallah hocam.Karşımıza Melnur , klaus, run, büyücü falan filan gibi tipleri muhalif diye koyduğunızdan beri, midemiz bulanmaya başladığından yorum yapmaya bile tenezzül etmiyoruz belkide. Gulu gulu gibi hindiler de entellüektel takılıp en ufak tartışmada içindeki "mahalle karısı " cadalozluğu çıktığından da olabilir. X de bizi bastırmışmış. Günün en komik yorumunu yapan bu Palyaçoyu da alkışlıyorum.
size Hdp ile mutlu mesut günler dilerim.
Hirşey çoh gozel olacah !
Hadi bakayım hdplisi,chplisi,iplisi,bilmem nelisi el ele tutuşup saldırın bana asdfgdas
Neydi o
TOPUNUZ GELİN !
![]()
Küfür nerde, senin yüzünden banlandiTipik Kitai küfür ve kin. AKP'nin neyini savunuyor onu dahi açıklayamıyor. Tek becerdiği lideri gibi küfürbazlık ve boş tehditler.
Sen hangi partilisin
Ben ne yaptım ağzı bozuğa koçum?Küfür nerde, senin yüzünden banlandi
Yani pes. Verdiğşn örnekler neden böyle itham ediliyor diye sormak gerçekten bizim aklımızla alay etmektir. Tamam-tamam sen polyana gibi lay-lom-loy şarkıya devam et. Ha bu arada popstar arayışı var, şansını deneAynı ezberler bozuk pilak gibi tekrarlanıyor. Kendi çevren dışında kimse yemiyor bu saçmalıkları ibacım.
Yıllardır bu ülke için mücadele eden gençleri vatanhaini ilan ettiniz yetmedi avukatları da eklediniz. O da yetmedi doktorları eklediniz. Hızınızı alamadınız çiftciyi, esnafı vatanhaini ilan ettiniz. Senin "kan emici" kebabcıları da ekledi,.... en son $ alan hain ilan edildi. Yani bu ülkede vatanhaini ilan etmediğiniz kalmadı, sadece sizin güruh vatanperver.
La çavuş sizin nezdinizde vatanhaini ilan edilmek bir gururdur benim için çünkü, gerçek vatanhaini ülkeyi bu hale getirenlerdir onların da kim olduğu ortada. Kendi sıfatınızı gençlere atmayın.
Önce anlaşılır şekilde yazmayı dene derim. Alakasız yazılar, çıkışlar,.. hiç bir işe yaramıyor, okumak zevk dahi vermiyor.Yani pes. Verdiğşn örnekler neden böyle itham ediliyor diye sormak gerçekten bizim aklımızla alay etmektir. Tamam-tamam sen polyana gibi lay-lom-loy şarkıya devam et. Ha bu arada popstar arayışı var, şansını dene![]()
Hdp milletvekillerinin terorist sevgilileriyle fotolarinida biraz tartisin. Hayred haberle ilgili ne 1 konu nede yorum var. Askinizi sevsinler