arkadaşlar yazdıklarınıza göre hoşlanmayı geçtim, herkes benden nefret ediyor hshshsjd.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Buna nasıl bakılıyorduEkli dosyayı görüntüle 80056
bana aşık değilsiniz ama gülüyorsunuz..
daha çok beğeniyorsunuz sanırım..
Yukarıda resmine tıklayarak alınan tepkiler kısmından bakabilirsin.Buna nasıl bakılıyordu
Minyon, ruhen evet ama fiziksel olarak bebeksi tenim var.. saç yok bir tek hahaa.bu kadar ayrıntılara takılma @Run erken yaşlanırsın benden söylemesi .))
Atma şu zehirli oku kdjdndn ship manyaklrına iş verme hdkdnndYılın Oscarları konusunda nickini yazıyorsa..
kesinlikle ben de böyle düşünüyorum.Yüz yüze gelmemiş ve aynı ortamı paylaşmamış insanların, yorumlar ya da fotoğraflar üzerinden birbirine ilgi duymasını ya da özel zannetmesini kendi adıma anlamam mümkün değil ve samimi olacaklarını düşünmüyorum.
Sosyal medya üzerinden bu tip etkileşimler çok hızlı ilerliyor ve bugün A şahsı, iki ay sonra B ya da üç gün sonra ötekisi gibi hiçbir samimiyete dayanmayan ilgi göstermeler olabilir, dikkate almak zaman kaybıdır ve kişinin duygusal bir boşlukta olduğuna işarettir.