Forumda aha benden hoşlanıyor galiba dedirten durumlar

🟢 Konu yazarı şu anda aktif
Biraz mizah biraz mübalağa ile eğlenceli hâle getirelim konuyu.

- profilini ziyaret ediyorsa hoşlanma ihtimali yüksek.

Yok abi yok. Gerek yok yani. Suradan medet uman insanin aklina sasilir zaten.(: Ha ama isin eglenceli tarafi var yalan yok bazen takildigim oluyor.:D

Ben her beğeni geldiğinde acaba mı lan diyerek bir hevesleniyorum yalan yok.

Forum bana yürüyor arkadaşlar bu konudan sonra bana gönderdiği geri bildirimler hakkında ciddi düşünmeye başlayacağım.

Screenshot_20200814-213824_Chrome.jpg

Mesela şu emoji :emoji_heart_eyes: gelince elim ayağım titriyor :) ardından ne zaman teklif edecek diye beklemeye geçiyorum..

Bir gülücüğe tav olur, hemen kanarım. Gülenler arasın da oyuncağa döndüm :)

Muhtemelen çarpıtma savunma mekanizmasını kullanıyor da olabilirsiniz.
Bana hiç öyle şeyler olmuyor mesela

galiba anna, juju ya da shinigami benden hoşlanıyor... bi de profile yazanı düşünürsek shini fazla ciddi düşünüyor, utandım...

Üye sözlügüme yazmayin.
Evlenesim geliyo.

Benimle tartışma yaşayan herkesin, bir şekilde benden hoşlandığını düşünüyorum.
ah şurada kaldı iki kişi herhalde jsnxjkd

Şarkı atıyorsa hoşlandığını belli ediyordur, eğer senin attığın şarkıya :emoji_heart_eyes: böyle bir emoji veriyorsa bu iş tamam.
Açılmaya utanıyor olabilir :)

Şarkı atıyorsa hoşlandığını belli ediyordur, eğer senin attığın şarkıya :emoji_heart_eyes: böyle bir emoji veriyorsa bu iş tamam.
Açılmaya utanıyor olabilir :)
Papatya hanım hep bana şarkı yolluyor ve mesajlarıma hep bu :emoji_heart_eyes: emoji ile yanıt veriyor, şuan çok heyecanlandım Run. .d
Karşılıklı demek bizimkisi oyş.

kahkahalı emoji atan erkeklerin benden hoşlandığını anlayabiliyorum... çünkü erkekler, kendilerini güldürebilen kadınlardan hoşlanır... belki de tam tersiydi bilemiyorum... önemli değil bence herkes bana aşık.

Aman Ali Rıza bey tadımız kacmasin

Geri