Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Ben bu evde nefes alamam ya. Bu kadar kalabalık ev mi olur.
Eşya anlamında değil mimari anlamında yaBen bu evde nefes alamam ya. Bu kadar kalabalık ev mi olur.
Çok çok sade ev seviyorum. Hiç eşya olmasın.
Nesin sen Mimar Sinan mı ahah.Eşya anlamında değil mimari anlamında ya
Merdivenle çıkılan yatak odası, salon mutfak zeminde, gereksiz oda yok anlamında. Fjjfjf
Kusura bakmayın meşazı yeni gördüm. Deniz beni ben Denizi izleriz neden ki.. Sade ve çiçek böcek pıtırrcık dolu. Şaşa sevmem alırım tek sallanan sandalye orda yaşlanır shorts izlerim.d ( Tiktok nenelerinden olmak istemem.dd )Sıradan görünen muhteşem konu!
Tam bir karakter turnusolü. Benimki bu
Ekli dosyayı görüntüle 126568
Misal morsalkim'in hayalindeki ev tarzı beni aşırı rahatsız etti. Oysa çok güzel. Sanırım yaz sevmedigimden.
Ne kadar seffaf.Sıradan görünen muhteşem konu!
Tam bir karakter turnusolü. Benimki bu
Ekli dosyayı görüntüle 126568
Misal morsalkim'in hayalindeki ev tarzı beni aşırı rahatsız etti. Oysa çok güzel. Sanırım yaz sevmedigimden.
Kim olcak ayol ormanda ayıdan başka. Onlar da dürbün kullanaz.Ne kadar seffaf.
Karsidaki dürbünlü sahislara bak.
Ay'in ardinda yasiyon glb.Kim olcak ayol ormanda ayıdan başka. Onlar da dürbün kullanaz.
Komşun olacam.. yok öyle yağma. Yazın karpuz, kavun kesip getiririm ahah.
Kapıyı açmama keyfi... dkmfmdmfKomşun olacam.. yok öyle yağma. Yazın karpuz, kavun kesip getiririm ahah.
Hahaha bir yandan ev yatirimi da yapıyorum@yoSun o evi satar parayı altına yatırır