Forumcuların hayalindeki ev

🕒 Konu sahibi 21 saat önce aktifti
Sadece birkaç yakın insanı çağırıp sofra kurmalık, tek evli tek ağaçlı bağımsız mini ada evi. Bu olmayacak bir hayaldeki ev, ilerleyen süreçte daha imkanlı hayaldeki evlere ve iç dekorasyonlarından kupleler bırakırım.

a.jpg

1+1 ev istiyorum ben ya
Minimalizm her zaman iyidir.

53ec142ac11e2cc5007af3bd3257452b.jpg

Pembe pancur out doğa evi in.

Prefabrik bir ev düşünüyorum iki katlı. Küçük bir bahçesi olsa yeterli. Betonarme bir evde yaşayabileceğimi düşünmüyorum.

Benim bahçeli bir evim var, gerçekten çok güzel oluyor. Herkese nasip olur inşallah.

Julia Roberts’ın Sleeping with the enemy filminde kocasından kaçtıktan sonra bir kasabada kiraladığı bir ev var. O evin kendisi de bulunduğu sokak da o kadar güzel ki. İşte öyle bir ev.

Julia Roberts’ın Sleeping with the enemy filminde kocasından kaçtıktan sonra bir kasabada kiraladığı bir ev var. O evin kendisi de bulunduğu sokak da o kadar güzel ki. İşte öyle bir ev.
Halbu ki kactigi ev daha ihtisamli ve gösterisli.
Ev mev hikaye,huzur olduktan sonra.

Ada satın alırım. Hayal değil mi..

Hiiiiçç kimsenin olmadığı bi yerde, kendi ahşap evimi inşa ederek ufacık tek göz oda yaparım. yeter nedir

Bende bunun önünde dere, arkasında ark suyu, etrafında ağaç olanı var. Yazın ağaçlar çatımın üstünü kapatıyor. Tahayyül etmesi zor.

Müstakil ev ;

1 oda oturma alanı, 1 oda yatak odası, 1 oda şahsi odam(bilgisayar ps spor aletleri) , 1 sinema odası, 1 çocuk odası, 1 misafir uyku odası + 1 dönemsel değişen hobi odası

Bahçede bir havuz, oğlum için bir kulübe…

ben okyanusun altında yaşamak istiyorum yaaa , keşke o forma uygun olsa bedenimiz nefesimiz
şu an yaşadıgım ev zaten istediğim gibi her yönden

yapay zeka hayalimi şöyle resimledi :emoji_sunglasses:
1769589862755.png

Müstakil ev ;

1 oda oturma alanı, 1 oda yatak odası, 1 oda şahsi odam(bilgisayar ps spor aletleri) , 1 sinema odası, 1 çocuk odası, 1 misafir uyku odası + 1 dönemsel değişen hobi odası

Bahçede bir havuz, oğlum için bir kulübe…
Sondaki detay bizi bizden aldı.:D

Geri