-
-
-
-
-
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Sandalla ulasilir.Sadece birkaç yakın insanı çağırıp sofra kurmalık, tek evli tek ağaçlı bağımsız mini ada evi. Bu olmayacak bir hayaldeki ev, ilerleyen süreçte daha imkanlı hayaldeki evlere ve iç dekorasyonlarından kupleler bırakırım.
Halbu ki kactigi ev daha ihtisamli ve gösterisli.Julia Roberts’ın Sleeping with the enemy filminde kocasından kaçtıktan sonra bir kasabada kiraladığı bir ev var. O evin kendisi de bulunduğu sokak da o kadar güzel ki. İşte öyle bir ev.
Sondaki detay bizi bizden aldı.Müstakil ev ;
1 oda oturma alanı, 1 oda yatak odası, 1 oda şahsi odam(bilgisayar ps spor aletleri) , 1 sinema odası, 1 çocuk odası, 1 misafir uyku odası + 1 dönemsel değişen hobi odası
Bahçede bir havuz, oğlum için bir kulübe…
Erkek çocuğa evin içinde bakılmaz… Dua ediyorum, benim babama çektirdiklerimi o bana çektirmesin diye :dSondaki detay bizi bizden aldı.![]()
Bizde bir tane var geçenlerde babası evden kovunca bize geldi. 5 yaşında. Harbiden erkek çocuğunu evde beslemeyeceksin.Erkek çocuğa evin içinde bakılmaz… Dua ediyorum, benim babama çektirdiklerimi o bana çektirmesin diye :d