Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Atsana bi foto.Benim bahçeli bir evim var, gerçekten çok güzel oluyor. Herkese nasip olur inşallah.
Gel gör kendi gözlerinle daha iyiAtsana bi foto.
Topluca gelirsek bizi ağırlayamazsın. At bi foto, diğer arkadaşlar da görmüş olur.Gel gör kendi gözlerinle daha iyi
Senin de var mi?
Sen tek gel. Kendine güvenmiyormusun yoksa?Topluca gelirsek bizi ağırlayamazsın. At bi foto, diğer arkadaşlar da görmüş olur.
Ben zaten dükkan'da geceliyorum.
Yaş yere basmayım. Önce evi göreyim.Sen tek gel. Kendine güvenmiyormusun yoksa?
Zaten evin yokmuş, dükkanda yatıyorum diyorsun. Korkma daha beter olamaz.Yaş yere basmayım. Önce evi göreyim.
At işte bi Foto.Zaten evin yokmuş, dükkanda yatıyorum diyorsun. Korkma daha beter olamaz.
Ordan herşey çıkar hocamSıradan görünen muhteşem konu!
Tam bir karakter turnusolü. Benimki bu
Ekli dosyayı görüntüle 126568
Misal morsalkim'in hayalindeki ev tarzı beni aşırı rahatsız etti.
Hocam ben küçükken izlediğim bir çizgi film vardı onlar gibi hep ağaç kovuğunda yaşamak isterdim büyüdükçe hayal gücüm biraz daha gelisti tabi ağaç kovugundan sıyrılıp Ağac evim olsun istedim@Kürt Kedisi sen nerde gördün ağacı ki evini hayal ettin. Ben Kastamonuluyum. Köyüm Ilgaz eteklerinde. Orman, yağmur puslu hava bende genetik.