ForumBahane İmza Arşivi

• Kullanıcı Pain
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Skype Nickleri
Konu sahibi son olarak 4507 gün önce görüldü
Kolay diyorsun, gel bir de sen yaşa sensizliğimi...

Çoğu zaman üç beş kişi için yazdığımızı sanırız, onlar bizi okumazlar. Asıl seslendiklerimiz, hiçbir zaman tanımayacağımız, başka üç beş kişidir.

İnsan sevdiğini bırakmaz, sevmek bırakır insanı...

Çoğu zaman üç beş kişi için yazdığımızı sanırız, onlar bizi okumazlar. Asıl seslendiklerimiz, hiçbir zaman tanımayacağımız, başka üç beş kişidir.

Ne kadınlar sevdim zaten yoktular.

Ne kadar zordur aslında sevipte seviyorum diyememek. Görüp görmemezlikten gelmek, yaşadığını bilipte benim için öldü demek.

Erkek kadına tokat atarsa erkek suçludur, Kadın erkeğe tokat atarsa yine erkek suçludur.

Seni seviyorum. Çünkü, aşkın hiçbir gerekçesi yoktur.

Küçümsemek yanlış, çünkü aptallık bir kusurdur; ama öyleleri vardır ki aptallığı kusursuzdur.

Aslında bütün kadınlar tatlı sözleri sever; ama iltifatların yalan mı gerçek mi olduğunu anlayacak kadar da zekiler .

Ne yaparsan yap, aklın hep seçemediğinde kalır. Ve olmasını istediğin birşey ancak ondan vazgeçince gerçekleşir.

İlk bakışta güvendiği şeylere, birkez daha bakılması gerektiğini mutluyken değil, hep mutsuzken anlar insan.

Bir çocuğun bir erişkine her zaman öğretebileceği üç şey vardır: Nedensiz yere mutlu olmak, her zaman meşgul olabilecek bir şey bulmak ve elde etmek istediği şeyi var gücüyle dayatmak.

Hayat bazen insanları, birbirleri için ne kadar çok şey ifade ettiklerini anlasınlar diye ayırır.

Kadının aşka bakışı; 'bir sen, bir ben, birde bebek'ken, Erkeklerde bu durum; bir sen, bir ben, birde yedek' tir.

Türk erkeğinin dünyanın en kıskanç erkeklerinden biri olmasının sebebi; Sevgililerine değil, kendilerine güvenmediklerindendir.

Bir ilişkide güvensizlik varsa ordaki sevgi yalandır. Ve güvenilmek, sevilmekten daha büyük bir iltifattır . . !

-
-
-

Gerçek sen, içindeki sen, başkalarının biçimlendirmediği sendir.

Özgürlük buydu işte: Kalbinin istediği şeyi hissetmek ve bunu başkalarının düşüncelerine bağlı olmadan yapmak. Özgürdü, çünkü aşk insanı özgür kılıyordu.

Kadın psikolojisi üzerine 35 yıl okumama rağmen, bir soruya cevap bulamadım. Bu kadınlar gerçekten ne istiyor...

Her insan kaybeder; ama sevmeyen vazgeçer unutma. Bil ki aşk; kaybettiğinde değil, vazgeçtiğinde biter aslında.

Bütün günler birbirine benzediği zamanlarda, insanlar hayatlarında karşılarına çıkan güzel şeylerin farkına varamaz olurlar.

Erkek ulaşamadığı kadına 'telefonu duymadı galiba' derken, Kadın ulaşamadığı erkeğe, 'aradığımı görüyorda açmıyor' der.

Bir erkekle mutlu olmak istiyorsan onu anla, sevmesende olur. Bir kadınla mutlu olmak istiyorsan onu sev, anlamasan da olur.

O, senin bu dünyanın tahmin edemeyeceği kadar iyi biri olduğuna, bu yüzden de dünyanın seni ezip geçeceğine inanıyor.

En kusursuz cinayet budur; yaşama sevincimizi kimlerin öldürdüğünü,bunu hangi güdüyle yaptıklarını,suçluların nerede bulunacağını bilemeyiz.

Birinin gerçek yüzünü görmek istiyorsan, Kendisine hiçbir iyiliği dokunmayan birisine nasıl davrandığına bak.

Kabul ediyorum! En büyük hatam, yüzüme gülen herkesi, kendim gibi sanmamdı.

Gitmek için sebep çoktur; ama sevmeye bahane arar kalan. Unutma, Kαpının kolunα uzαnαcak yαşα geldiğinde, gitmeyi öğrenir insαn.

Çocukken; herşeyin sahibi olmak için büyümek isterdik. Büyüdük ; Şimdi herşeyden uzak olmak için hep çocuk kalmak istiyoruz.

Her adam; hayatında bir kadını mutlaka ömür boyu sever. Ve her kadın; bir erkeğe mutlaka ömür boyu acı çektirir.

Kişiye göre davranacaksın, küçükle küçük olacaksın hatta; ama seviyesizin seviyesine inecek kadar düşmeyeceksin hayatta ...

Acı çekmemek için, aşkı reddetmek gerekiyordu. bu da hayattaki kötülükleri görmemek için kendi gözlerini çıkarmak gibi bir şeydi.

Geri