ForumBahane Görüşmek Üzere (;

Konu sahibi son olarak 2757 gün önce görüldü
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
aXi ve SuyunGizemi barış bayrağını çekmiştir.. Tamamen bir yanlış anlaşılma durumu olmuş bi arkadaşımız yüzünden ortalık karışmıştır (: Onun ve kendim adıma verdiğimz rahatsızlık yüzünden özür dileriz :p aXi mjk :)

=)))))))))))))))))))))

kalp.jpg

al sana kelebekli kalp :D

Suyungizemi seni tanimak guzeldi sempatik piril piril içten birisin
yolun acik olsun
umarim istedigin olur
allah ne muradin varsa versin canim
ozletme kendini :)

Teşekkürler şeker insan :) sorunlar çözüldü.. Mehtap kaçar :) mjks sanada şekerim:)

Aspirin sendeki bu sofist yaklaşımlarını beğeni ile karşılıyorum canım :) Kimse kimsenin hayatını bilmeden konuşunca herşey ne kadarda rahat :) Farkedersen Ege'ye gittiğimde hemen ünive. başlıyacağım diye bir yazı yazmadım :) Tanıdıklarımız olduğu için ailecek bir tatil ve gitmişkende Ege üniv. görmek ;) Ki görmek değil artık kazanmışlık ;) aldığım puanla rahat yerleşiyorum bunu kendim değil rehber hocalarım biliyor .. Hayatımı ben hep emin ve sağlam adımlarla yola koydum kaybetme gibi bi şansım yoktu "insan isterse" de herşey olabiliyor ;) Sana veya size birşey ispatlama, açıklama yükümlüsü değilim.. Zaten tanımadığım , görmeyeceğim insanlarsınız sadece şu durumu bi açıklığa kavuşturmak gerek :) en azından yanlış tanınmayım.. İlk 80 bine girmek hayalinin gerçekleşmesi demek :) Ve ztn bunun kesinliğini siz değil hocalarım ve ege'deki doçent biliyor ;) Her neyse teşekkürler kendnizi göstermekte güzel :)

Bişeyler yazmışsın.
Neyse amacına ulaşmıssın.Öyle bi yazmıssın ki sanki üniye gidiyo gibi.
En azından içine bişeyler sıkıştırabilirdin.
Ayrıca ben sadece mantıklı düsündüm.
Senin eksik cümlelerin yüzünden senden laf yemek gibi bi hakkımda yok.
Acıklama yap diyende yok ben yazdım sen yazdın.
Görmicen duymucagın ve tanısmıcan kisilere acıklama yapma.
Seni tanıyanlar biliyolar zaten TATİLE GİTTİĞİNİ.
İyi aferim basarmıssın Allah herkese versin.
Sadece kesin konusman tuhafıma gitmişti.
eksik anlatmıssın neyse.

Kimin kendini gösterdiğinide Allah biliyo.:)
Tebrik ederim..

Tamam Aspirin şampiyonsun ;D

Öncelikle kimseden yana taraf değilim fakat bi olay varsa sadece Aspirinin abartıp ortalık karıstırdıgını düşünümüyorum.Zaten konuya yazılan mesajlara bakılırsa herkes okul için gittiğini sanmış.Aspirinin yaptıgı bizim fark etmediğimiz bi ayrıntıyı fark etmek.
Ortda bi sıkıntı varsa insan tek bunu tek kişiye yükleyip kacmamalı işin içinden hatayı önce kendinden arayarak bulmalı çözümü.(bunları söylemesem rahat etmiycekti içim.)
Hersey bi yana ünv. hayallerinin gercekleşmesine sevindim gercekten.Başarılar dilerim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri