ForumBahane Görüşmek Üzere (;

Konu sahibi son olarak 2757 gün önce görüldü
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Evet bir süredir aranızdayım.Biraz stres atmak, eğlenmek, tanışmaktı amacımız ve öylede oldu :) Biliyorsunuz üniv. kazandım:) Ve bu şansı iyi değerlendirmeliyim :) Ege beni bekler okumak için ... Geleceğimi sağlam zeminler üzerine kurmam gerek diblomamı almam gerek ve bu ülke üzerinde söz sahibi olabilmem geerek :) Yakında Psikolog ünvanı ile yine karşılaşabilirz sizinle inşallah :) Bana burda verdiğiniz dostluk ve destekleriniz için teşekkürler ;) Çok fazla bi faydam olduğunu düşünmüyorum forumda :) Benden daha fazla aktif olan arkadaşlarımızın yükselmesi dileği ile :)

Akşam 6'da biletim var Ege'ye uçuyoruzzz (: E bir süre görüşemeyeceğiz. Unutmamak ve unutulmamak üzerine kendinize iyi bakın canlar..

EmRe, KEZMAN, Master, melek, She, Mehmet, Kuralsız, maRaz, Bulut, Rüzgar ve daha fazlası..

Bu insanlara verdiği destek ve sağladığı dostluk için teşekkür ediyorum, bazıları ile pek muhabbetm olmadı ama kimin nasıl biri olduğunu çözdüğümü düşünüyorum :)

aXi'de ne kadar mesajlarıma dönmese, benden nefret etsede onada teşekkürler :) Beni tanımadığını düşünüyorum pek :) Ama o da en mutlu anımda yanımda olduğu için bu iyiliğini unutamam ;)

Bana şimarık, ukala diyenlerde utansın hıh! :p

Hadin allaha emanetsiniz arada birilerinin pc'sini araklar girmeye çalışırım :)

Öncelikle Allah zihin açıklığı versin, iyiniyetli insanlara herzaman aramızda yer vardır; tekrar görüşmek dileğiyle.

Yolunuz açık olsun, forumumuzdan memnun kalmanız bizleri sevindirdi. Üniversite çok başka bir deryadır, bir anca hanımefendi beyefendi ünvanına sahip olursunuz.

Bundan sonraki hayatınızda başarılar diliyoruz

Eğitim hayataında basarılar dilerim.Netin olmaması bizden kopmak değildir.Gelirsin gene özletme kendini :)

Ben senden mesaj alamdım tanımadım kişidende nefret etmem Öyle bir özellim yok üzerimden Ayrıca Prim yapmanda Çok Komikti :) Neyse Tşkler ..

kendine ii bak cnm Alalh yardimcin olsun seni ozliycez ilk once Allah sonr kendine emanetsin

SuyunGizemiiii Oyhh balım gidiormusun ;* Allah Yardımcın Olsun Piskolog olda önce gel beni bir tedavi et :D :D :D şaka bir kenara tabiki Seninle çok güzel günler geçirdiğimizi ve çok eğlendiğimizi düşünüyorum .Allaha Emanet Ol İyi yoLculuklar Allah kazalardan belalardan korusun . Hayatın boyunca başarılarının devamını diLerim.

Allah yolunu açik etsin.. kendine çok ama çok iyi bak özletme kendini arada çal da gel buraya ;) bende uni okuyorum ist. ben geliyorum sende geliceksin! :D güzel sözlerin için ayrica teşekkür ederim ;) Allah a emanet ol , görüşürüz .

Allah Yar ve Yardımcın olsun Umarım herşey istediğin gibi olur ve hayallerine kavuşursun kendine iyi bak.

Artist'm kendine cici bak, arada bir selam vermeyi eksik görme bize. Şans ve mutluluk yakanı bırakmasın. :)

Egitim Hayatında Başarılar Dilerim Umarim Herşey GönlünCe OLuR Allah yar Ve Yardımcın olsun..

keşke mustafa kemal hayatta olsaydı senin ege ye gideceğini bilse yine ilk hedef olarak egeyi gösterir:D:D:D nen kamiloviç sen o kadar akıllımıydın allah zihin açıklığı versin dicem ama zihin yokki sende:D:D:D:Dpsikoloğunu yediğim wc fırçam hadi kendine iyi bak yaradana emanet ol yüzünden tebessüm eksik olmasın her şeye inat tebessümü bırakma ki istediğin yere gelesin meymenetsiz şeyy çawwwwwwwwwwwww:D:D:D

Sen bildiğim kadarıyla bu yıl sınava girdin yani actıgın konudan biliyorum.
Ve yerleştirmeler acıklanmadan kesin konusman tuhaf.
Rüyanda mı söyledir acaba yerleştirildiğini.
Kimin seni sevip sevmediğini bilmende güzel bişey acıkcası.

Sen bildiğim kadarıyla bu yıl sınava girdin yani actıgın konudan biliyorum.

Ve yerleştirmeler acıklanmadan kesin konusman tuhaf.
Rüyanda mı söyledir acaba yerleştirildiğini.
Kimin seni sevip sevmediğini bilmende güzel bişey acıkcası.

ilqnç bi tespit :D daha hiç bişey açıklanmadan ihtimal olarak düşünürsünde.. otobüs biletini almazsın heralde :D

Puanınmı cok yüksekti acaba :) Bilemiomki
Ben kendim olsam ösym sonuclarına 10 defa dikkatli bakamdan bilet almam :)

ilqnç bi tespit :D daha hiç bişey açıklanmadan ihtimal olarak düşünürsünde.. otobüs biletini almazsın heralde :D

ReSpeCt yanılıyosun o ucuyo.
Yani şey ucakla uçtu. :torpu:
Destina bende yüz kere bakardım.
Tabi her insan bir değil şekerim :p

Aspirin sendeki bu sofist yaklaşımlarını beğeni ile karşılıyorum canım :) Kimse kimsenin hayatını bilmeden konuşunca herşey ne kadarda rahat :) Farkedersen Ege'ye gittiğimde hemen ünive. başlıyacağım diye bir yazı yazmadım :) Tanıdıklarımız olduğu için ailecek bir tatil ve gitmişkende Ege üniv. görmek ;) Ki görmek değil artık kazanmışlık ;) aldığım puanla rahat yerleşiyorum bunu kendim değil rehber hocalarım biliyor .. Hayatımı ben hep emin ve sağlam adımlarla yola koydum kaybetme gibi bi şansım yoktu "insan isterse" de herşey olabiliyor ;) Sana veya size birşey ispatlama, açıklama yükümlüsü değilim.. Zaten tanımadığım , görmeyeceğim insanlarsınız sadece şu durumu bi açıklığa kavuşturmak gerek :) en azından yanlış tanınmayım.. İlk 80 bine girmek hayalinin gerçekleşmesi demek :) Ve ztn bunun kesinliğini siz değil hocalarım ve ege'deki doçent biliyor ;) Her neyse teşekkürler kendnizi göstermekte güzel :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri