-
-
-
-
-
Evet bir süredir aranızdayım.Biraz stres atmak, eğlenmek, tanışmaktı amacımız ve öylede oldu
Biliyorsunuz üniv. kazandım
Ve bu şansı iyi değerlendirmeliyim
Ege beni bekler okumak için ... Geleceğimi sağlam zeminler üzerine kurmam gerek diblomamı almam gerek ve bu ülke üzerinde söz sahibi olabilmem geerek
Yakında Psikolog ünvanı ile yine karşılaşabilirz sizinle inşallah
Bana burda verdiğiniz dostluk ve destekleriniz için teşekkürler ;) Çok fazla bi faydam olduğunu düşünmüyorum forumda
Benden daha fazla aktif olan arkadaşlarımızın yükselmesi dileği ile 
Akşam 6'da biletim var Ege'ye uçuyoruzzz (: E bir süre görüşemeyeceğiz. Unutmamak ve unutulmamak üzerine kendinize iyi bakın canlar..
EmRe, KEZMAN, Master, melek, She, Mehmet, Kuralsız, maRaz, Bulut, Rüzgar ve daha fazlası..
Bu insanlara verdiği destek ve sağladığı dostluk için teşekkür ediyorum, bazıları ile pek muhabbetm olmadı ama kimin nasıl biri olduğunu çözdüğümü düşünüyorum
aXi'de ne kadar mesajlarıma dönmese, benden nefret etsede onada teşekkürler
Beni tanımadığını düşünüyorum pek
Ama o da en mutlu anımda yanımda olduğu için bu iyiliğini unutamam ;)
Bana şimarık, ukala diyenlerde utansın hıh! :p
Hadin allaha emanetsiniz arada birilerinin pc'sini araklar girmeye çalışırım
Akşam 6'da biletim var Ege'ye uçuyoruzzz (: E bir süre görüşemeyeceğiz. Unutmamak ve unutulmamak üzerine kendinize iyi bakın canlar..
EmRe, KEZMAN, Master, melek, She, Mehmet, Kuralsız, maRaz, Bulut, Rüzgar ve daha fazlası..
Bu insanlara verdiği destek ve sağladığı dostluk için teşekkür ediyorum, bazıları ile pek muhabbetm olmadı ama kimin nasıl biri olduğunu çözdüğümü düşünüyorum
aXi'de ne kadar mesajlarıma dönmese, benden nefret etsede onada teşekkürler
Bana şimarık, ukala diyenlerde utansın hıh! :p
Hadin allaha emanetsiniz arada birilerinin pc'sini araklar girmeye çalışırım