Foruma gizli sekmeden giren üye

🕒 Konu sahibi 5 saat önce aktifti
Lefty Fenerbahçe söz konusu olmadığı zamanlarda çok iyi niyetlisin. Herkesi kendin gibi düşünüyorsun.

Polyannacılık yapmayacağım ben, dibi yaştır. Birilerinin “foruma girdiğini” bilmesini istemiyordur. Gizli sekme kullanıyordur.

Ben mesela kullanmam, telefonumu alan browsera tıkladığı an da son sekme genelde forum olduğu için forum açılır. Dibim yaş olmadığı için de girip bakabilir ne yapıyorum forumda diye.

Forum bylock mu? Forum genel ev mi? Forum flört uygulaması mı ki çekineyim?

İki kelam laf edip, arkadaşlarla iki geyik yapıyoruz.
Gizli sekme özelliğinin çok fazla abartılacak bir tarafı yok ve bahsettiğin tarzda eş ya da sevgiliden bir şeyler saklamak için yeterli gelmez.
Banka ya da alışveriş sitelerinde de çoğu insan güvenli bulduğu için gizli sekme tercih edebiliyor. Bilemiyorum ancak bu kadar anlam yüklemeye gerek yok diye düşünüyorum.

Gizli sekme özelliğinin çok fazla abartılacak bir tarafı yok ve bahsettiğin tarzda eş ya da sevgiliden bir şeyler saklamak için yeterli gelmez.
Banka ya da alışveriş sitelerinde de çoğu insan güvenli bulduğu için gizli sekme tercih edebiliyor. Bilemiyorum ancak bu kadar anlam yüklemeye gerek yok diye düşünüyorum.
Kullananların bir çoğunun “cookie” ne demek onu bile bildiğinden şüpheliyim.

Yazdıklarında son derece haklısın ve fakat azınlıksınız.

evet foruma şimdi kimler gizli sekmede giriyor itiraf edin kurtulun :emoji_penguin:

Son düzenleme:
Evet attığım bir ekran görüntüsün hopee arkadaşımıza ilham vermiş sağolsun oda konusunu açarak araştırma başlatmış nedir niçin kullanılır ?
:)
Evet nihayetin de bunu evliller kullanır
Kanısına varmışlar ahahaha
BİRABO SIRRIMI AÇIK ETTİN hopee hadi bir alkış kjkjkjkj

Geri