angie
Elmas Üye
Aziz babbaaÜzüleceksin yine sonra beni de üzüyorsun ;d
Ecelimiz kim. Azrail’in unuttuğu Edin Dzeko mu ? ;d
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Aziz babbaaÜzüleceksin yine sonra beni de üzüyorsun ;d
Ecelimiz kim. Azrail’in unuttuğu Edin Dzeko mu ? ;d
Gizli sekme özelliğinin çok fazla abartılacak bir tarafı yok ve bahsettiğin tarzda eş ya da sevgiliden bir şeyler saklamak için yeterli gelmez.Lefty Fenerbahçe söz konusu olmadığı zamanlarda çok iyi niyetlisin. Herkesi kendin gibi düşünüyorsun.
Polyannacılık yapmayacağım ben, dibi yaştır. Birilerinin “foruma girdiğini” bilmesini istemiyordur. Gizli sekme kullanıyordur.
Ben mesela kullanmam, telefonumu alan browsera tıkladığı an da son sekme genelde forum olduğu için forum açılır. Dibim yaş olmadığı için de girip bakabilir ne yapıyorum forumda diye.
Forum bylock mu? Forum genel ev mi? Forum flört uygulaması mı ki çekineyim?
İki kelam laf edip, arkadaşlarla iki geyik yapıyoruz.
Onu seçmezler şekom ;dAziz babbaa
GörecezzzzOnu seçmezler şekom ;d
Kullananların bir çoğunun “cookie” ne demek onu bile bildiğinden şüpheliyim.Gizli sekme özelliğinin çok fazla abartılacak bir tarafı yok ve bahsettiğin tarzda eş ya da sevgiliden bir şeyler saklamak için yeterli gelmez.
Banka ya da alışveriş sitelerinde de çoğu insan güvenli bulduğu için gizli sekme tercih edebiliyor. Bilemiyorum ancak bu kadar anlam yüklemeye gerek yok diye düşünüyorum.
Fark etmez bu saatten sonra ;dGörecezzzz
+1Kullananların bir çoğunun “cookie” ne demek onu bile bildiğinden şüpheliyim.
Bebeğim ben aydınlatayım seniTelefonda da gizli sekme seçeneği varmış.
Günaydın döngüsel!
Safaride de var xdBebeğim ben aydınlatayım seni
chrome uygulamasında var telefonda değil <3
Ben hiç safari kullanmiyorum ya hep chrome den giriyoyorum web sitelerine alışkanlık sanırım safari de olduğunu da bilmiyorum bak merciSafaride de var xd
Bakınız benEvet nihayetin de bunu evliller kullanır
Kanısına varmışlar ahahaha