Foruma gizli sekmeden giren üye

🕒 Konu sahibi 21 saat önce aktifti
Sebebi ne olabilir neden gizli sekme kullaniyor olabilir sizce foruma girerken tartisalim buyrun qwe

söylemem
ben nerden bilem, öylesine açılmış bir konu işte =)

Gizli sekmeyi kullanma alışkanlığı edinmiştir ve doğrudan oradan giriş yapıyordur çünkü web sitelerinin çerez bırakmasını çoğu insan tercih etmiyor.

Forum mu? Gizli sekme mi? Neden ki? Yani forumda ne var da gizleniyor… Belki karısı/kocası görmesin diyedir…

Gizli sekmeyi kullanma alışkanlığı edinmiştir ve doğrudan oradan giriş yapıyordur çünkü web sitelerinin çerez bırakmasını çoğu insan tercih etmiyor.
Alnından öpüyorum bilge kadın kkkkkj

ben öyle yapıyorum çünkü

Lefty Fenerbahçe söz konusu olmadığı zamanlarda çok iyi niyetlisin. Herkesi kendin gibi düşünüyorsun.

Polyannacılık yapmayacağım ben, dibi yaştır. Birilerinin “foruma girdiğini” bilmesini istemiyordur. Gizli sekme kullanıyordur.

Ben mesela kullanmam, telefonumu alan browsera tıkladığı an da son sekme genelde forum olduğu için forum açılır. Dibim yaş olmadığı için de girip bakabilir ne yapıyorum forumda diye.

Forum bylock mu? Forum genel ev mi? Forum flört uygulaması mı ki çekineyim?

İki kelam laf edip, arkadaşlarla iki geyik yapıyoruz.

Kocası/karısı geleceği vakit telegram, skype vs uygulama silenle eşdeğerdir. Kullanışlı bile değil yani. Alışkanlık yapmaz.

3c8f4805189fba063d2ee916a5cf84a5.jpg

Evet olmayan kocam görmesin diye gizli sekme kullanıyorum arkadaşlar dağılın şimdi khjjjbmbkg

Geri