-
-
-
-
-
Sebebi ne olabilir neden gizli sekme kullaniyor olabilir sizce foruma girerken tartisalim buyrun qwe
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Alnından öpüyorum bilge kadın kkkkkjGizli sekmeyi kullanma alışkanlığı edinmiştir ve doğrudan oradan giriş yapıyordur çünkü web sitelerinin çerez bırakmasını çoğu insan tercih etmiyor.
Lefty Fenerbahçe söz konusu olmadığı zamanlarda çok iyi niyetlisin. Herkesi kendin gibi düşünüyorsun.Gizli sekmeyi kullanma alışkanlığı edinmiştir ve doğrudan oradan giriş yapıyordur çünkü web sitelerinin çerez bırakmasını çoğu insan tercih etmiyor.
Ne çok şey biliyorsun sen öyle ;dForum mu? Gizli sekme mi? Neden ki? Yani forumda ne var da gizleniyor… Belki karısı/kocası görmesin diyedir…
Benim bilmediğim kafamda kaç tel saç olduğudur….Ne çok şey biliyorsun sen öyle ;d
Sende kafa olsa Galatasaray’lı olurdun ;dBenim bilmediğim kafamda kaç tel saç olduğudur….
Kafa olduğu için gsli değilim zaten. Onu bunu bırak da eceliniz geliyoSende kafa olsa Galatasaray’lı olurdun ;d
Üzüleceksin yine sonra beni de üzüyorsun ;dKafa olduğu için gsli değilim zaten. Onu bunu bırak da eceliniz geliyo