angie
Elmas Üye
Kimmiş o flörtükler fjklvgbu tarz konular flörtüzlerin korkulu rüyası...
kalbinizin daraldığını hissediyoruz.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Kimmiş o flörtükler fjklvgbu tarz konular flörtüzlerin korkulu rüyası...
kalbinizin daraldığını hissediyoruz.
ne bileyim canım, ortaya salladım. dedikodu var mı? dkjdKimmiş o flörtükler fjklvg
Yok. Ben de sana yazdım var mı diyene bileyim canım, ortaya salladım. dedikodu var mı? dkjd
hiç bitmez... forum aşıklarını seviyorum ben. eskiden uluorta sevişenler vardı gözümüze sokarcasına.. şimdi bitti gitti o eski aşklar...Yok. Ben de sana yazdım var mı diye
anlattığın şey nostalji mi, yoksa özlem mi tam çıkaramadım psi..doğru diyorsun. devir değişti. artık bazı şeyler uluorta yaşanmıyor. maske takıp ahkam kesmek daha moda....hiç bitmez... forum aşıklarını seviyorum ben. eskiden uluorta sevişenler vardı gözümüze sokarcasına.. şimdi bitti gitti o eski aşklar...
deli muhsin gibi herkesin eli şeyinde değil artık demek ki ;p
herkes dilediğince dilediğiyle rıza dahilinde dans edebilir. yargılamıyoruz, yadırgamıyoruz... hoş buluyorum ben.anlattığın şey nostalji mi, yoksa özlem mi tam çıkaramadım psi..doğru diyorsun. devir değişti. artık bazı şeyler uluorta yaşanmıyor. maske takıp ahkam kesmek daha moda....
orası zaten kimseyi hiç birimizi ilgilendirmez psii yav. hakem de kalmadı ortada, gittiler. çok hoşsun sen de. 😘herkes dilediğince dilediğiyle rıza dahilinde dans edebilir. yargılamıyoruz, yadırgamıyoruz... hoş buluyorum ben.
Bana olan sevgini rahat rahat yaz diye iki gündür gözlerimi kapattım….@Anna Karenina nerelerde? Konuyu açtıktan sonra 'ne olur ne olmaz' diye yok mu oldu?![]()