Foruma Girdiğin İlk Günde Bu Güne Kadar

Konu sahibi son olarak 3029 gün önce görüldü
Neler değişti bilmiyorum fakat;gözüme çarpan değişmeyen şeylerden biri "sohbet " konusunun çok pasif olması ve kimsenin sohbete katılmaması.

Ben ayniyim geldihim de nasilsam oyle. Sadece sevdigim insanlar oldu onlarla sohbetlerim degisti daha icten oldu. Bunun disinda yazin zaten cok aktif degildim.p

Geleli 2 ay oldu henüz, öyle çok büyük bir değişiklik de olmadı. :dusun:

ilk geldiğimde forum oyunları dışında hareket yoktu. farklı üye yoktu zaten forumda, herkes kuzuydu. Emre eskiden adaletli bi admindi, şuan alakası yok. Zaten TATLI'da olmasa yönetim fiyasko. silinen konularla ilgili "kusura bakmayın şöyle bi durum oldu forumda" gibi bi açıklama gereği bile duyulmuyor. zaten burdan sayılı bikaç üye ayrılsa vakit geçirilecek bi yer değil.

Yönetim :honk:
Daha eğlenceli bi yer olmuş artık. Her gün bi olay oluyor :D

Beyaz Saray'a rakip olacak bir hale geldi forum. Hep bir entrika, hep bir heyecan, hep bir atraksiyon.

Bazı insanların çift kişilikli olduklarını açıkça öğrendim ve işlerine geldikleri gibi davrandıklarını gördüm.
Erkeğin orsbusu olan çok erkek gördüm ve şuan burada bulunmuyorlar.
Bazı üyelerin ve bazı üst düzey yöneticilerin ikinci bir fake hesap açıp ortalıkta yeni ve başka bir üyeymiş gibi gezdiklerini gördüm.

Gördüm de gördüm yani

ADAMSIN! paşam

Kaliteli üye sayisi düsüyor :)

büyüdüm jan dark artık 18 oldu kutlamadınız allah belanızı versin :/:₺@

ben foruma üye olduğumda antalyada okuyodum şuan istanbulda çalışıyorum :p
bayağı bi değişmiş :rolleyes:

12 Şubat 2015'ten 1 şubat 2016'ya geldik, Bayağı badireler atlattık.

Ben değişmediğim için şu oldu bu oldu diyebileceğim bariz bir durum yok
çevremdeki değişimlerle de ilgilenmiyorum.

Hangi birini yazsam bilemedim:ddd
Degismeyen 2 kisi var EroL ve Nixiem onlarda yetiyor bana

yazacak bir şey bulamaz hale geldiğim gibi, yazmaya karşı hevesim de düştü. boş boş konuşasım bile kalmadı. o derece yani.p

Geri