Foruma Girdiğin İlk Günde Bu Güne Kadar

Konu sahibi son olarak 3028 gün önce görüldü
Foruma Girdiğin İlk Günde Bu Güne Kadar neler degisdi

herşey biraz daha eskisine göre cesaretliyim daha insanlarla bir iletişimim var karamsarlık yokda karanlık ürkütücü biriyim ^^

İnsanlara güvenim kalmadı; bir iki kişi dışında. Bu dünyada ölümden ve Fenerbahçemden başka her şeyin yalan olduğunu kavradım. Çok içten insanlar da tanımadım değil.

İnsanlara güvenim kalmadı; bir iki kişi dışında. Bu dünyada ölümden ve Fenerbahçemden başka her şeyin yalan olduğunu kavradım. Çok içten insanlar da tanımadım değil.

zaten burdaki kimsenın doğal olduğunu dusunmuorum dostum ^^--^^ eğlence matrak ıcın gelıolr ınsanlar ^^ neyse :dusun:

Kar yağdı havalar soğudu az bi ayaz var.Daha hala maaş başlanmadı buradan forum yetkililerine sesleniyorum

üyelerin yüzde 80'i değişti.
en önemlisi de artık "hurraa,saldırın" gibi salak saçma mesaj yazan bir admin yok. (she) xd

İki günlük insanları savunup, dostunu silebilecek kadar değişti burası. Başka forumların yandaşları ile doldu. Farklı nickler ile gelip ortalığı karıştırdılar.
İftiralar atıldı bir çoğuna.
İnsanlar o kadar aciz ki, devletin içinde bir görev almış gibi davranıyorlar.
Bir de saçma sapan guruplar kurulup, ahkâm kesmeler başlamış.
İşte baya bir değişmiş ben yokken.

Samimiyetine inandığımı insanların, zamanla değiştiğini gördüm.Vefasızlık,riyakarlık,adam satmak vs.
O yüzden en güzeli,kimseyi umursamamak.

Bazı insanların çift kişilikli olduklarını açıkça öğrendim ve işlerine geldikleri gibi davrandıklarını gördüm.
Erkeğin orsbusu olan çok erkek gördüm ve şuan burada bulunmuyorlar.
Bazı üyelerin ve bazı üst düzey yöneticilerin ikinci bir fake hesap açıp ortalıkta yeni ve başka bir üyeymiş gibi gezdiklerini gördüm.

Gördüm de gördüm yani

Forum değişmiyor hiç, insanlar o kadar değişkenki, bir insanı belirli bir süre sonunda aynı şahsiyette bulamıyorsun...:)

Sanal insanları kafama takmamayı öğrendim.

Olan hiçbirşey şaşırtmadı, hep olan şeylerdi zaten.. Aslolan herkesin buraya ne için girdiğidir..Herşeyi çok fazla takmamak sadece eğlenmek lazım..Tabiki insanların bam teline dokunmadan.

cok giden oldu, biraz yonetimde eksiklik oldugu icin zorluklar cikti, eglence tam gaz devam arada 2-3 gunluk forumsuzluk sendromu cektik sonra havalar sogudu, izmir havasi bir hafta kadar buz buz buz gibi olup sonra 12-15 derece arasinda gezmeye karar verdi hemde kisin ortasinda! :D sevgilim oldu, erosla baristik bir ok aldim yani ;D ikinci bir kopek edindim. bir yilin yarisindan azi gecti yeni yila 2 hafta kaldi, oyle iste

Kimseyle cok yakin olmadgim icin sadece gün içnde paylaşılan seylere bi göz gezdirip ciktigimm.icn forum benm icin hala guzel zevkli büyüsüde ilk günkü gbi.

Benim açımdan çok bir şey değişmedi 2 tane güzel dostluk edindim onların bana yanlış yapcağını düşünmüyorum bir sürü yeni insan tanıdım yönetim değişti bi kaç aksaklık oldu bazı insanların sanal dünyayla gerçek dünyayı ayırt edemediğini şaşkınlıklarla izleyip güldüm :D foruma geldiğimde bulundugum yer sıcaktı hala aynı sıcaklıkta devamcıyız :D

Geri