Foruma artik girmeyen ve akılda kalan üyeler

Konu sahibi son olarak 3293 gün önce görüldü
ben gidince
çapkın çapkın
dolanan kimse olmayacak

@Nüktezar vardı şiirler yazardı, kızlara mavi boncuk dağıtırdı. Tam bir yürüyen kütüphane idi.

Salakadam ve onun çizimleri :asd:

@Dia Tacita(ya da öyle bir şeyler)

Rain : Etliye sütlüye karışmaz, gelir bir şeyler karalar sonra da giderdi. Sessiz, sakin, efendi birisiydi. Üzdüler, gitti.

Bıyıklı Mathilda

At binen kılıç kuşanan Laktivist

Bıyıklının can ciğer kuzu sarması Morfinyus (@ilahimorluk hacı senin haberin vardır bu kızdan :))

pieta ile şu forumda karşılaşamadık, yanarım yanarım ona yanarım.
Başka forumdan biliyordum ama buradaki kadar aktif değildi orada. Tanışamadık çok fazla.

Yazdim liste yaptim sonra sildim, azicik deger verseler bayramda seyranda en azindan mail atarlardi.

pieta ile şu forumda karşılaşamadık, yanarım yanarım ona yanarım.
Başka forumdan biliyordum ama buradaki kadar aktif değildi orada. Tanışamadık çok fazla.

Lari gerçek anlamda çok büyük eksiklik. Pieta, hepiniz cahilsiniz, malumatfuruş (o zaman ki nicki farklıydı), oggy, fevo, aegishjalmur diye uzar gider. otur sadece makaralarını oku. öyleydi. He bi de agamemnon vardı.

Nerede o eski bayramlar ):

Lari gerçek anlamda çok büyük eksiklik. Pieta, hepiniz cahilsiniz, malumatfuruş (o zaman ki nicki farklıydı), oggy, fevo, aegishjalmur diye uzar gider. otur sadece makaralarını oku. öyleydi. He bi de agamemnon vardı.

Nerede o eski bayramlar ):

ben gamer sen ve mastorun makaralarını da okumayı seviyordum. Hele sizin gamerla bir profil mesajlaşmanızı hatırlıyorum sakjdka

"Mastor ve sensiz forum çok güzel. Dönmeyin sakın. Sizden iyreniyorum. Bencil i*ne pislikler. tşk." (hatem bunu yazmışsın jdask ne ayıp sana :D)

bir de senin profilinde yıldız mı ne vardı, gamer kaldır diye ısrar ediyordu ya söyleyin gamer a gelsin djskl

ben girerken bile akılda kalıyorum
girmeyince neler olacak
kim bilir

Gazel
Atandı mı acaba ne yaptı bu kız merak etmiyor degilim ayrıca foruma girip girmediğini de bilmiyorum

nereniz aklımda kalacak
şu an onu düşünüyorum

Geri