Forum Yönetiminin Önünü Alamadığı Bir İnsan Türü Olarak: ''Multi Üye''

• Kullanıcı Hatem
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forum Meydanı
Konu sahibi son olarak 1 gün önce görüldü
başlıkta noktalı virgül yerine iki nokta kullanılmalıydı, rahatsız ediyor beni. :(

Efendim Gen, forumumuzun en multi kişisi. kovuyolar bacadan giriyor.. yine kovuyolar tam kapıyı acıp çıkıyorlar.. aa o da ne karşında yine Gen.. markete gidersin orada.. taksiye binersin şöför yine o.. ya fırına gidiyorsun ekmeği pişiren o. Yani Sezen hanım, değişik meslek dallarında görebilirsiniz.. siz subay olarak bilirsiniz.. terzi olarak tekrar karşınıza cıkar.. tşk.

Efendim Gen, forumumuzun en multi kişisi. kovuyolar bacadan giriyor.. yine kovuyolar tam kapıyı acıp çıkıyorlar.. aa o da ne karşında yine Gen.. markete gidersin orada.. taksiye binersin şöför yine o.. ya fırına gidiyorsun ekmeği pişiren o. Yani Sezen hanım, değişik meslek dallarında görebilirsiniz.. siz subay olarak bilirsiniz.. terzi olarak tekrar karşınıza cıkar.. tşk.
Anna hanimcim denk gelmedim kendisine. Ilk niki genmiydi sizmi oyle koydunuz .p adam forumu cok seviyorki ayrilamiyor desenizee

Anna hanimcim denk gelmedim kendisine. Ilk niki genmiydi sizmi oyle koydunuz .p adam forumu cok seviyorki ayrilamiyor desenizee
İlk 'Gen' olarak aramıza katıldı.. biz koymadık..
Erkek değildi bence kadındı.. tam emin değilim.s
Onun yüzünden her gelene "Gen sen misin " diye soruyoruz...
İnşallah Gene gelir...

İlk 'Gen' olarak aramıza katıldı.. biz koymadık..
Erkek değildi bence kadındı.. tam emin değilim.s
Onun yüzünden her gelene "Gen sen misin " diye soruyoruz...
İnşallah Gene gelir...
Kadin degil erkek, son nicki Kor. Kendisi dagda komandodan resim ogretmenine hersey olabilme özelliğine sahipti.
Bakin biraz örnek alin. 2 yımurta kiramayanlar var icinizde.

kor'un eski nicki veysel deilmiydi .s

GeN i gerçekten kadın sanıyordum tavrı konusması filan o yöndeydi neyse multi nicklere karşı değilim ama GeN küfrlü nicklre filan alıp forumu rahatsız ediyordu yanlıs hatırlamıosam bu tür multilere karşıyım.
hayırlısı

Kadin degil erkek, son nicki Kor. Kendisi dagda komandodan resim ogretmenine hersey olabilme özelliğine sahipti.
Bakin biraz örnek alin. 2 yımurta kiramayanlar var icinizde.
Kor Gen miydi... ee Veysel korsa eğer Gen de.. Veyseldi o zaman..
Aaa @Shinigami hnm gel bunları öğren sonra "noldu cocuklar ben bir şey anlamadım" diye gezinme :D

Yumurta kıramayanlar kim mesela.. hem niye yumurtayı bu kadar büyüttünüz kü...

• Beğen
Tepkiler: X
Aaa @Shinigami hnm gel bunları öğren sonra "noldu cocuklar ben bir şey anlamadım" diye gezinme :D

Veyseli biliyordum Anna hanimcim. Gen’i de en bastan beri sevmedim, bir de evanescence vardi caf cafli yazan insan evladi, onu da hic sevmezdim .p

Neyse efenim, ben 2 yumurta kirabiliyorum misal ama bunun yerine, baska ozelliklerin on planda tutulmasini tercih ederim .p

Veyseli biliyordum Anna hanimcim. Gen’i de en bastan beri sevmedim, bir de evanescence vardi caf cafli yazan insan evladi, onu da hic sevmezdim .p

Neyse efenim, ben 2 yumurta kirabiliyorum misal ama bunun yerine, baska ozelliklerin on planda tutulmasini tercih ederim .p
Bir de Nüktezar nickli biri vardı W hnm onu iyi hatırlar.. belki o da şu an aramızdadır.. haberimiz yoktur.. değişik biriydi.. öyle konumuz gelmişgen anmak istedim efendim..

Bu arada X bey muratsev nickli üye profilime bakmış.. kendisinin araştırılmasını istiyorum.. cünkü multi olabilir. tşk.

Bir de Nüktezar nickli biri vardı W hnm onu iyi hatırlar.. belki o da şu an aramızdadır.. haberimiz yoktur.. değişik biriydi.. öyle konumuz gelmişgen anmak istedim efendim..

Bu arada X bey muratsev nickli üye profilime bakmış.. kendisinin araştırılmasını istiyorum.. cünkü multi olabilir. tşk.
Nasil böylesi bir hata yapmis bu Muratsev. INANILMAZ

Suan olsa kesinlikle kendini belli edecek bir post atardi. Yeni bir profil dusunuyordur muhtemelen.

En son hep ben duyuyorum :(

Tüm multilerle arkadaş olmam peki..Özünde iyi insanlar hepsini ayrı ayrı seviyorum..

Bence çok eğleniyorlar , hepsi de .

O güzel multiler o güzel atlara binip gittiler. Demirin tuncuna multinin Gen’ine kaldık.

Bir multi olmak isteseydim Angie'nin multisi olmak isterdim.

Geri