Forum Yönetiminin Önünü Alamadığı Bir İnsan Türü Olarak: ''Multi Üye''

• Kullanıcı Hatem
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forum Meydanı
🕒 Konu sahibi 22 saat önce aktifti
Forumlar var olduğundan beri eş zamanlı olarak adından söz ettiren üye tipidir. Büyük ve aktif hemen her forumda mevcuttur. Acaba forum âlemindeki ilk multi üye kimdi?

Ortamın kalitesi düşüyor ayrıca üye kaybına da sebep oluyor. Üyeliğimi sonlandırdığım bir edebiyat formunda, en büyük problem multi üyeliklerdi ve çok sayıda üyenin forumu terk etmesine sebep olmuştu.
Kişiler nik değiştirse bile yazılarında farkında olmadan kullandıkları bazı vurgu ve kelimeler vardır, onlara dikkat ederseniz multi üyeyi çok rahat fark edebilirsiniz.
Multi üyeleri kendi adıma rahatsız edici buluyor ve bu durumu masum bir davranış olarak görmüyorum.

Çeşitlilik, aktiflik katıyorlar. Onları da temizlesen sen ben bizim oğlan kalırız :d

Forumlar var olduğundan beri eş zamanlı olarak adından söz ettiren üye tipidir. Büyük ve aktif hemen her forumda mevcuttur. Acaba forum âlemindeki ilk multi üye kimdi?
Kirk yildir ariyorum bu kafayi bulamadim.

Forum yönetimi olarak tabiki multi üyelikleri takip ediyoruz.Ancak örnek olarak banlanan üyenin multi üyelik alıp tekrar forum içerisinde online oldugunuda biliyoruz.Bununla berber insanlara ikinci şansı verme tarafıyız. Herşeyin farkındayız. Yeterki forumda huzur bozulmasın.

ya gen'in varyantları.
ama hepsini henüz keşfedemedim ben. anlıyorum, bu o olabilir diye lakin yine de kesin odur diyemiyorum

multiler de sever....

c4f98d52f81f83f1f25807799e2ca0ab.jpg

Multi üyelerin yöneticilerden ve banlanmaktan kurtulmasının tek bir yolu var...

YAKALANMAMAK...

Ağır akıl hastasi Gen disinda forumda aktif multi uyelik almaya calisan kimse yok.

Onuda zaten surekli banliyoruz.

Geri