aegishjalmur
Platin Üye
Üflemeden pls…tm kulağına fısıldıyorum..
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Üflemeden pls…tm kulağına fısıldıyorum..

öğrenince bana da fısılda sekocuğum. para pazar günü elden ;)))Üflemeden pls…
Hollanda içi veya çevresi adayları burada ekmek arası yapıp yerler sana kılçıkları kalır haberin olsun gahsjdjdbakin yemin ediyorum, cok ciddiyim ve bence sizde de bu his var. burada takilirken kizlarla bir arada takiliyormus gibi bir his mevcut bende. okul sinifindaymis gibi de olabilir.
AMA EGER hollanda veya cevresi, avrupa ici, tam benim kafadan ve tarz olarak begendigim birisi buraya uye olursa, ona bulasmayin.
Ekli dosyayı görüntüle 74232
Hahahahahahah anlaştık .ddöğrenince bana da fısılda sekocuğum. para pazar günü elden ;)))
Bana da söyle de benimkini ben de biliyim sjdjPlatoniklerinize kadar biliyorım, forumun kara kutusu benim…
TAMAM… ama siz kişiyi soruyorsunuz ben shipini söylüyorum, el falına bakmıyorum…Bana da söyle de benimkini ben de biliyim sjdj
Aman napim shipiTAMAM… ama siz kişiyi soruyorsunuz ben shipini söylüyorum, el falına bakmıyorum…
Ağla o zaman…. AfshjdjdAman napim shipi
benim de bir eski sevgilimi söylüyorlardı ama söyledikleri benim değil başkasının eski sevgilisiydi.Buranın bi karakutusu vardı birinin eski sevgilisini söylemişti bana şok yaşamıştım..