Forum üyelerinin öğrenci evi veya öğrenci yurdu anıları

🕒 Konu sahibi 3 saat önce aktifti
Hayatın içinden olan ve yaşanmış şeyleri paylaşmanın insan ilişkilerinde önemli bir yeri olduğunu düşünüyorum. O yüzden sanırım bu tarz anı başlıklarına devam edeceğim.

Kyk’de kaldım ben. Öğrenci evinden daha iyiydi. Trabzonlu arkadaşım vardı. Hep onunla beraber olurduk. Ders çalışmak bile ayrı güzeldi ya.

istanbul'da yaşayıp burada okuduğum için hep , öyle anılarım yok

Önlisans eğitimimin ilk yılında FETÖ yurdunda kalmıştım. Neler vardı neler hey gidi

Hocaya derse geç kalma bahanesi üretir gibi post atıyorsunuz. Aşk olsun...

Bu arada kadın erkek karma yurtta kaldım, tam karma. Ortak alanlar karma değil, komple karma. Yan odam kadın odasıydı mesela benim odam sınırdı.

Dokuz Eylül Üniversitesi Yurdu. Anılarımı bilahare anlatacağım.

Ben de ailemle aynı şehirde okuduğum için öğrenci evi ya da yurt anım yok ama üniversite hayatı boyunca aile evimde yaşadığım anıları anlatabilirim…

Gece Green'i eyerleyip arazide koşmuştum.
Okulda aynı zamanda atçılıkta yarı çalışan olduğum için odada kalmama müsaade ediyorlardı.
Gece bir şey olursa arada atlara da bakmam için. Dilediğim kadar ata binebiliyordum,kampüsü talan edebiliyordum. Gündüz de biniyordum böyle yemekhanenin önünden atla geçince bi herkes bakıyordu acayip havalıydı.
Ne günlerdi. Şimdi düzenli binmek istesem bir kamyon para.
Ballıydı öğrencilik dönemlerim.

Üniversite öğrenciliğimin ikinci yılıydı. Ev arkadaşlarım zaten liseden yakın arkadaşlarımdı benim.

Bir gece geç saat eve döndüm. Kısa bir seyahat dönüşüydü. Acayip yorgundum ve uykusuzdum.

Baktım ev misafir kaynıyor. Girişteki ayakkabı yoğunluğundan tut, terlik koyduğumuz ayakkabı rafının boş olması bas bas bağırıyor. Kaldı ki, salonda uyuyanlar var. Odalara girme şansım yok. Uzanabileceğim boş bir kanepe buldum, ama yorgan, pike, battaniye, üzerime örtebileceğim hiçbir şey yok. Masa örtüsü bile yok! Bulamıyorum. Sabaha karşı soğuk, zaten yolda üşümüşüm.

Ne yapsam diye kara kara düşünürken gözüm perdelere takıldı. Salondaki bütün perdeleri çıkardım ve üzerime örtüp öyle uyudum. Sabah beni perdeleri battaniye yapmış uyurken görenlerin hayli hoşuna gitmişti bu durumum.

ya bu konuya bin türlü şey yazmayı çok isterdim ama larien gibi aile evindeydim
travmalarımdan bahsedebilirim dilerseniz :d

Allah seni ne yapmasın kim bilir ne emeklerle yazdın üşenmedim nasıl bir çırpıda sildin lan kjkvkc

o kadar yazmıştım ya hızımı alamayıp ksjhdjksh neyse yurt için yazarım o zaman oku boşver unut unut yazdıklarımıosdjkds

• Kahkaha
Tepkiler: Aze
Geri