Forum üyelerinin mal varlığı

Konu sahibi son olarak 2308 gün önce görüldü
Krediyle aldigim kendime ait bir evim dededen kalma 17 tane ortak tapulu arazim bankada çok azicik bi param var kredim bitince ustune biraz daha koyup araba alicam insallah. Eccuk de altinim. :p

Ya kaç ay vadeli aldın krediyi?
Ev e ihtiyacım yok aslında ama kendime ait bir evim de olsun isterim ama aklım fikrim araba almakta.

Benim biraz birikmis param vardi annem de biraz destek cikti ustunu tamamlamak için uç yillik cektim. Asil anamin mal varligini yazayim buraya :D Allah gecinden versin mirasdan da ortak iki ev var

Konu yüzüme bir tokat gibi çarptı. Fakir olduğum aklıma geldi..

Babam in bir şeyleri var ama allah gecinden versin oğlu da yok istemem de :/

daha 5 dk önce yine birine 400 tl borç verdim, adamın evi arabası var, borç veren yine ben. nasıl aldığınız ortada bunları işte :d

Tsk babama veriyor babam da bana veriyor işte :d Tek cocuk olmak bu konuda cok iyi oluyor bak.p

Akıllı telefonum bile yok, bildiğin fakirim.:p

Ayiptir soylemesi benim dedem agaydi da :D Daha bunlar tapulular, tapusuzlar da var. Gel tapularini verelim demişler dedeme gitmeye bile tenezzül etmemis. Koy benim demis herhalde :D Yakinda oraya baraj yapilacak degerlenecek diyolar. Bisi yaparsa aile apartmani yaptiricaz. :D

Şu anki ederi 5000 TL'ye yakın bir PC (aksesuarlar dualshock 4, dualshock 3, F710 falan dahil)
dell n5110 laptop (i7, 6gb, 750gb olandan)
Z1 Compact
Cüzdanda 800 TL bulunan bir Steam hesabı (ayrıca içindeki oyunlar: http://i60.tinypic.com/nohwd5.png)
ayrıca steam dışında Far Cry 3, Far Cry 4, COD AW, COD Ghosts, Crysis 2, Crysis 3, Battlefield 3, NFS TR, FIFA 13, PES 13
bir de $10.000

ciddi ciddi bunlar

Şu steam hesabını ve pc yi bana postalasan olur mu hocam :D

1 tanecik chevrolet cruze 'um var bir de dubleks dairem var para biriktirmeye başlamadım daha :$ :şekil:

Geri