çıkmaz sorular
Gümüş Üye
alerjik grip diye bişey duymadım hevınli emin misinAlerjik grip,kalp ritm bozukluğu :/
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
alerjik grip diye bişey duymadım hevınli emin misinAlerjik grip,kalp ritm bozukluğu :/
Alerjik grip diye var çok bilmiş seni [emoji14] yarın detaylı anlatıcam sana öğren [emoji1] ayrıca laf soktun ama görmedim okumadım [emoji19] [emoji16]alerjik grip diye bişey duymadım hevınli emin misinkalp hastalığın da profile yüklenen kızlara yetişme telaşından olabilir [emoji12]
tapatalk imzasına bakın hele...profile odaklı yine [emoji38] [emoji38]
Alerjik grip diye var çok bilmiş seni [emoji14] yarın detaylı anlatıcam sana öğren [emoji1] ayrıca laf soktun ama görmedim okumadım [emoji19] [emoji16]
Bu mesaj tapatalk kullanılarak gönderilmiştir.. (Not: Tapatalktan girdiğim için profil mesajlarını göremiyorum trip atmadan önce bu bilgiyi göz önünde bulundurunuz lütfen [emoji14])
Ya bak şuna ya [emoji1] bu laf sokmalarından karşılıklı sevgi ve saygı duyduğumuzu çıkarıyorum zira insan sevdiği ile uğraşır [emoji16] [emoji16] [emoji14]tapatalk imzasına bakın hele...profile odaklı yine [emoji38] [emoji38]
alerjik rinit (ev tozu akarları) ve buna bağlı Astım Başlangıcı :/
yok canım ben gerçekleri söylüyorum sen niye şakaya getiriosun ki [emoji38]
Ya bak şuna ya [emoji1] bu laf sokmalarından karşılıklı sevgi ve saygı duyduğumuzu çıkarıyorum zira insan sevdiği ile uğraşır [emoji16] [emoji16] [emoji14]
Bu mesaj tapatalk kullanılarak gönderilmiştir.. (Not: Tapatalktan girdiğim için profil mesajlarını göremiyorum trip atmadan önce bu bilgiyi göz önünde bulundurunuz lütfen [emoji14])
Ukalalıkta benimle yarışırsın [emoji19] neyse yatıyorum ben çok yorgunum sana yarın laf yetiştiricem[emoji41]yok canım ben gerçekleri söylüyorum sen niye şakaya getiriosun ki [emoji38]
mariacım senin astımın var biliyorum [emoji6]
kaç kız ağırlarız yarın ona göre hazırlık yapayım [emoji38]
Ukalalıkta benimle yarışırsın [emoji19] neyse yatıyorum ben çok yorgunum sana yarın laf yetiştiricem[emoji41]