forum üyelerinin kronik hastalıkları

Konu sahibi son olarak 2310 gün önce görüldü
alerjik rinit (ev tozu akarları) ve buna bağlı Astım Başlangıcı :/

Anal fissur ve omuzda bir agrım var

alerjik grip diye bişey duymadım hevınli emin misin :D kalp hastalığın da profile yüklenen kızlara yetişme telaşından olabilir [emoji12]
Alerjik grip diye var çok bilmiş seni [emoji14] yarın detaylı anlatıcam sana öğren [emoji1] ayrıca laf soktun ama görmedim okumadım [emoji19] [emoji16]

Bu mesaj tapatalk kullanılarak gönderilmiştir.. (Not: Tapatalktan girdiğim için profil mesajlarını göremiyorum trip atmadan önce bu bilgiyi göz önünde bulundurunuz lütfen :p)

Alerjik grip diye var çok bilmiş seni [emoji14] yarın detaylı anlatıcam sana öğren [emoji1] ayrıca laf soktun ama görmedim okumadım [emoji19] [emoji16]

Bu mesaj tapatalk kullanılarak gönderilmiştir.. (Not: Tapatalktan girdiğim için profil mesajlarını göremiyorum trip atmadan önce bu bilgiyi göz önünde bulundurunuz lütfen [emoji14])
tapatalk imzasına bakın hele...profile odaklı yine [emoji38] [emoji38]

tapatalk imzasına bakın hele...profile odaklı yine [emoji38] [emoji38]
Ya bak şuna ya [emoji1] bu laf sokmalarından karşılıklı sevgi ve saygı duyduğumuzu çıkarıyorum zira insan sevdiği ile uğraşır [emoji16] [emoji16] [emoji14]

Bu mesaj tapatalk kullanılarak gönderilmiştir.. (Not: Tapatalktan girdiğim için profil mesajlarını göremiyorum trip atmadan önce bu bilgiyi göz önünde bulundurunuz lütfen :p)

Ya bak şuna ya [emoji1] bu laf sokmalarından karşılıklı sevgi ve saygı duyduğumuzu çıkarıyorum zira insan sevdiği ile uğraşır [emoji16] [emoji16] [emoji14]

Bu mesaj tapatalk kullanılarak gönderilmiştir.. (Not: Tapatalktan girdiğim için profil mesajlarını göremiyorum trip atmadan önce bu bilgiyi göz önünde bulundurunuz lütfen [emoji14])
yok canım ben gerçekleri söylüyorum sen niye şakaya getiriosun ki [emoji38]

Karpal tünel sendromu

BgI8SUbIQAAIUVs.jpg

yok canım ben gerçekleri söylüyorum sen niye şakaya getiriosun ki [emoji38]
Ukalalıkta benimle yarışırsın [emoji19] neyse yatıyorum ben çok yorgunum sana yarın laf yetiştiricem[emoji41]

Ukalalıkta benimle yarışırsın [emoji19] neyse yatıyorum ben çok yorgunum sana yarın laf yetiştiricem[emoji41]

kaç kız ağırlarız yarın ona göre hazırlık yapayım [emoji38]

Bir liste dökerim buraya "ulan sen doğanın yeni silahlarını denediği sit alanı mısın" dersiniz.

huzursuz bacak sendromu olup bacaklari hicbir yere sigdiramayanlar el kaldirsin .p

Geri