Forum sitelerinde ciddiyetten ödün vermemek

Konu sahibi son olarak 301 gün önce görüldü
istedigin kadar ciddi ol istedigin kadar civik ol

bana göre bazan ciddi konular bazanda saka konular muhabbet olunur forumda

herseye kizanlari herseyi ciddiye alanlari pekde kaideye almamak gerekir

ciddiyetin bir dozu oldugu gibi sakaninda dozunu asmamak gerekir

Yallah cinler yallah

Eskiden böyleydim, şimdi itlik/serserilik yapıyorum. İnsanları öven cümleler falan yazıyorum.
Değiştik…

iyi bir konuda anıldığımı hiç hatırlamıyorum. nerede negatif bir konu var, etiketleniyorum.
Susar mısın şuan bende çok ciddiyim insan neden bu kışta Almanyadan gelir ki ya ?
Tamam seni iyi anacağım birgün yazdım.

Susar mısın şuan bende çok ciddiyim insan neden bu kışta Almanyadan gelir ki ya ?
Tamam seni iyi anacağım birgün yazdım.

almanya ile benim susmanın ne alakası var diyeceğim de, senin ciddiyet beni ürkütüyor.
sonra konuşalım.

• Kahkaha
Tepkiler: ne
çok moron takılmak bünyeye zarar freee ol

Sizi ciddiyetsizlige davet ediyorum

2.dakikada ödün vermiyorsam 3.dakika kesin çızgımdan çıkmışımdır. Çünküm ben bir deliyim

Haddini bilmeyip çok laubali olanlar var ve bu kişilere karşı mesafe / ciddiyet en etkili kalkandır.
Yılın ciddi üyesi seçilmişken önceki yorumum tam nokta atışı olmuş.

Ciddi insanları da ciddiyeti de severim.

Forumda yönetim içerisindeyim,ama pek yöneticilik yaptığım söylenemez,sağolsunlar kadroda tutuyorlar buna rağmen.teşekkür ederim.

Ben çok ciddi biriyimdir gerçek yöneticilik yapsam forumda adam bırakmam,bunu daha önce başka forumlarda çok gerçek anlamda görenler oldu.bunun dışında elbette espri,şakalaşma severim,bunun için açılmış konularda şaka,espri yapılmasını severim,bende yaparım.ama her konuya girip alakasız konularda bile şaka yapıp espri yapanları sevmem,insanlar bir konu açarken emek veriyor,vakit zaman harcıyor,kendi düşüncelerini paylaşıyor.( kopyala yapıştır yapıbilecek konular olsa bile ) emek verdikleri konularda,konu içinin sululukla dolu olmasını istememeleri en doğal hakları.

Ciddiyet her zaman iyidir,yeri geldiğinde de eğlenmek en doğal haktır elbette.

çok espri yapsan rahat ciddi olsan ego damlası yersiniz

en iyisi kendi halinde takılmak kxlslslx

Geri