Forum sitelerinde ciddiyetten ödün vermemek

Konu sahibi son olarak 298 gün önce görüldü
anlam veremediğim bi hadise. insanlar buralara günlük hayatın stresinden uzaklaşıp eğlenmek için geliyorlar, ama istisnasız her forumda var böyleleri. espri yaparsın anlamaz, şaka kaldırmaz, kendi aranda şakalaşırsın ona da bozulur. mizah yeteneği yok denecek kadar azdır, herkesin de kendisi gibi aşırı ciddi olmasını bekler.

Sakalasirken saga sola laf sokulmadigi, insanlar kücük düsürülüp alay edilmedigi sürece sorun olmamasi gerekir. Ama genelde bazi insanlarin bütün eglenceleri insanlari alay konusu yapmak oldugu icin mecbur kalinir.

cevaplardan karakter analizi yapandan tutunda,yaptığınız yorumlardan sizin hakkınızda edinilen fikirler algı üstü sınırları aşan kabiliyetleri de gördü bu gözler.
o yüzden bazıları da dedikodu yapmasını iyi bilir der kaçarım.

@malumatfuruş. öpüşelim mi? (senin değiminle şakacı bi tipim :p )

atayızlarla işim olmazzzzz!! ;))))

birak-romantik-eylemleri-ayni-evde-senle-abdest-sirasi-icin-kavga-etmek-istiyorum.jpg

böyle biriyle evleneceğim inşşş.
rose.gif

yahu bugün kısmetim açıldı resmen. meziyetlerin neler panpa? :o

bende breaking bad izlerdim mesela bu yetmez mi. ayrıca sen iste nickimi Şeriatçı Dayı bile yaparım :kiss:

Evet forum eğlence yeri ancak buraya küçük yaşta kişilerin de geldiğini düşünerek yazılarımıza, espirilerimize dikkat etmeliyiz.

Burası lunapark olmadığı gibi kütüphane de değildir.

Bunu bildikten sonra çokta sorun yoktur.

breaking bad hassas noktam ama dahi anlamındaki de'yi ayırmayı bilmiyorsun! :/

al uyarı aldık senin yüzünden. yönetici bize çocuk demeye çalışıyo lunapark değil burası diyo toplayın çıkınınızı profil duvarınızda konuşun diyo. numaranı versene

Arkadaslar sohbet yeri değil burası. Rica ediyorum sizden .

Sanki dünkü üyeyiz. Müdahale edeceğiniz bir arkadaş yönetici Hera , bugün açılmış bir üyelik ve akşamki muhabbet üzerinden trollük yapıyor. Müdahale edin buyurun. IP'leri de takip edin. Görevinizi yapıyorsunuz ya.

Rica ettiğim halde hala aynı davranışı sergiliyorsunuz.
Yönetici arkadaşıma ( Hera ) hakarete varacak şekilde hitabınızı kabul etmiyorum.
Sorununuz varsa pm ile çözünüz. Yöneticimin profili açıktır.

Konuyu kilitledim belli bi süre için

Arkadaşlar sizi ciddiyette davet ediyorum.
Sululugun hic luzumu yok.
Burasi sizleriz Babanizin malikanesi degil.
Ne ciddiyetimizden ne de kalitemizden odun vermeyecegiz.
Az gulucez. emojiydi, randomdu kullanmicaz.
Asil asil dolanicaz bir ingiliz ati gibi..

Geri