Forum sitelerinde ciddiyetten ödün vermemek

Konu sahibi son olarak 300 gün önce görüldü
Selam.

AOOjZ7.jpg

Ben de öyle 3 sözünden ikisi espri olan her şeye gülen birisi değilim esprili olmaya çalışmak da yorar insanı ciddi olmaya çalışmak da.

İçimden geldiği gibi kendim gibi davranıyorum. Bazen gülüyorum bazen düşündürüyorum bazen gülerken düşündürüyorum ahahaass

Olm eğlenin la biraz eğlenin. Kafanızı camdan çıkarıp reel Türkiye’ye bi bakın, eğlenecek bir şey kalmış mı? O yüzden bu sanallığın tadını çıkarın. Bırakın size cıvık desinler. Bakın Mastor’a, adamın tek derdi sönük balonlar ve kahverengi tuvalet terlikleri.

bu konuda en takdir ettiğim insan jujudur, feyz alınası bir ciddiyeti var, umarım hepinize ışık olur!

Azıcık beni örnek alın çocuklar, hepiniz çok ciddiyetsizsiniz. Hayır yani üstteki üyenin ayakkabı numarasını tahmin ederken, forumdan birine çiçek gönderirken nasıl ciddiyetten uzaklaşırsınız. Çiçek bu çiçek! Bu gençlik böyle Melodram tatlışım. Bizden öğrenmeleri gereken çok şey var.

Çok daha komik kaçan bir durum. Oysa ki kasılmasa daha karizma durulabiliyor.

çok kasanları sevmiyorum ölücen ciddiyetlikten moron
rahatımdır < görüldüğü üzere ağzıma gelen herşeyi söyleme potansiyelim mevcuttur.

• Kahkaha
Tepkiler: 0
7/24 de ciddi olunamaz bence. Atomu paçalamıyoruz burada neticede. Biraz güleriz, biraz ağlarız, biraz resmi dururuz falan işte…

Geri