Forum sitelerinde ciddiyetten ödün vermemek

Konu sahibi son olarak 300 gün önce görüldü
biz sululuk yaparken adminler

EDjrnv.jpg

Benim üzüldüğüm nokta, forumlarda eğleniyor gibi görünüp, olağan hayatında sinirin, stresin, ezikliğin tillahını yaşayanlar. Forumun girişine bir duyuru asarsınız " burası ciddi bir ortamdır-değildir" diye, ona göre davranırız. Olmaz mı ? :kaç:

Selam. Ben özel hayatımda sinir, stres, dramın tillahını yaşıyorum.

:çiçek:

ne anlatıyon yine ya
kabak yemeğinin tarifi mi bu

Ciddiyetten ölecek hastalığına yakalanmış bir üyedir belki de.

Bende forumlarda eğleniyor gibi görünüyorum.
Oysa foruma ciddiyeti bir kenara bırakıp giriş yapıyorum.
Ödün veriyorum yani yoksa hiç çekilecek gibi değilim.

Seni ciddiyete davet ediyorum.

Yanima arkadas bulamadigim vakit boyleyim ben de. Ciddi, yapilan esprileri 'ne diyo bunlar ya' ifadesiyle okur vaziyette. Geyik yapacak birilerini bulsam hic affetmem ama, ciddi insanlari cekemem, ici gecmis bunlarin derim .p

ciddi
aynı zamanda espritüel
ve karizmatik
olabilene kısaca Karma deniyor

Her birey farklı yaşantılara göre farklı kişilik özelliğinde ise elbette ki tek tip davranış modelinde olmayacaktır.
Kimi sulu sever kimi susuz.Kimi kuru sever kimi yaş vb.
Nasıl ciddiyetsizlik fazla sıkabiliyorsa ( vakit israfı) ciddiyet de sıkabilir.Lakin seçim kişiye özel ve aslında yaşama bakış açısı, hayatta aldığı sorumluluk oranıyla ilintilidir.
Hayatın anlamını tek yanlı odaklanma ile hoş görmek evla görünse de çok yönlü karmaşıklığı ile anlamlandırabilme sorunsalı ile daha tanışılmamış olabilir.

Bi de bunun tam tersi var "gayriciddi"liginden odun vermeyen"
Her ikisi ayni derecede can sikar
"Yerinde davranan insan olabilmek" gibi bir meziyeti olmali insanin

İlk tanışılan kişiyle genellikle ciddi görüşülür . muhabbet yakınlık arttıkça iş cıvıklığa dönüşüyor

Genelde çok ciddiyimdir.

yerelde çok ciddiyimdir.

Yer edindikçe bir de saygı bekliyorlar ya ifrit oluyorum hepten :)
Gülmek için samimiyetine ihtiyacim olamaz bu ne saçmalıktır istersem gülerim.. Salkimcim :)

Bazen gülüyor bazen somurtuyorum.
Ancak 7/24 ciddi, resmi duramaz bir insan. Varsa da öyle görünmek istiyordur belki.

Geri