Yeni özel üyeleri ne zaman göreceğiz
Bakalım yeni özel üye rankina sahip kişiler kim olacak . Aga be xD
Bakalım yeni özel üye rankina sahip kişiler kim olacak . Aga be xD
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Açıkçası sorunun ne olduğu hakkında en ufak bir bilgim yok. Arge ve diğer yöneticilerin neden dağıtıldığını da bilmiyorum. Yönetimdeki arkadaşlarımızın ricası üzerine arge'liği kabul ettim. Zira böyle bir yapılanmanın içinde yer almak aklımın ucundan dahi geçmiyordu. Hal durum böyleyken hiçbir açıklama yapılmadan böyle yapılması doğru değil. Yaptığımız katkıların bir anlamı olmadığını düşündüğümden ben de paylaşım yapmayı bıraktım artık. Arkadaşlarımız var diye arada bir bakmak yeterli. Dediğin gibi, eğlenmeye bakalım...Ben daha olayın nasıl geliştiğini bilmiyordum. Olay çıktığını bile başkasından öğrendim ve benim yönetimden silindiğimi başkasına yazarken gördüm. Yönetimden ayrılmak isteyen arkadasları anlarım ama diğer emeği geçen ancak habersiz silinen arkadaşlar hakkında da kendilerine bir bilgi ve forumda bir açıklama yapılması daha doğru olurdu. Doğru olan buydu. Yine de çok da kurcalamayın, eğlenmeye bakın![]()
Açıkçası sorunun ne olduğu hakkında en ufak bir bilgim yok. Arge ve diğer yöneticilerin neden dağıtıldığını da bilmiyorum. Yönetimdeki arkadaşlarımızın ricası üzerine arge'liği kabul ettim. Zira böyle bir yapılanmanın içinde yer almak aklımın ucundan dahi geçmiyordu. Hal durum böyleyken hiçbir açıklama yapılmadan böyle yapılması doğru değil. Yaptığımız katkıların bir anlamı olmadığını düşündüğümden ben de paylaşım yapmayı bıraktım artık. Arkadaşlarımız var diye arada bir bakmak yeterli. Dediğin gibi, eğlenmeye bakalım...
Herkes bilir ki Swat’tan önce, X’ten önce, Emre’den de önce özel üyeydim. Verin.
herkes bilirki emre abim burda chat yaparken taş üyelerle dünyadan haberler konusu açanda bendim sene 2012...Herkes bilir ki Swat’tan önce, X’ten önce, Emre’den de önce özel üyeydim. Verin.