Çıtır olduğum zamanlar -.-Forumda oyun mu var?
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Çıtır olduğum zamanlar -.-Forumda oyun mu var?
Ksç gündür görmüyorum seni. Oyun oynarken kaçırıldın sandım… fjklskOggy açtıysa konuyu kesin bir dedikodusu vardır.
Kaçırdılar zaten aslaksdlaKsç gündür görmüyorum seni. Oyun oynarken kaçırıldın sandım… fjklsk
Hayırlı olsun…Kaçırdılar zaten aslaksdla
Göreceğiz bakalım hayırlı mı değil mi...Hayırlı olsun…
Love değil miydi sebebi ne çalısması? HfjfjfGöreceğiz bakalım hayırlı mı değil mi...
Ben artık biraz daha az çalışırım diye düşünürken.. algida şemsiyesi aldılar geldiler..
Yok be alşskdmalsdLove değil miydi sebebi ne çalısması? Hfjfjf
O hakkında hayırlı olsun madem.
Ben niye bu konuyu anlamıyorum?????
Teşekkürler.Anlamayacak bir şey yok. Forum oyunlarını belirli bir üye havuzu kendi içinde çevirir durur.
Üstteki üyeyi tanıyor musun oyun başlığı tanımıyorum, etmiyorum, gitmiyorum diye başlar.
Sekiz sayfa bunları yazdıktan sonra tanışabiliriz, fena olmaz hani, kafa dengi birine benziyor faslına geçilebilir.
Lafı uzatmıyorum, başlığın page 40'larında falan o iki üye arasındaki flood'laşma canım ben trafik lambalarının oraya geldim, sizin ev marketin karşısındaki miydi falan olabiliyor.