Forum oyunu oynarken tanışıp evlerini terk eden üyeler

Konu sahibi son olarak 4 gün önce görüldü
Göreceğiz bakalım hayırlı mı değil mi...
Ben artık biraz daha az çalışırım diye düşünürken.. algida şemsiyesi aldılar geldiler..
Love değil miydi sebebi ne çalısması? Hfjfjf
O hakkında hayırlı olsun madem.

Ben niye bu konuyu anlamıyorum?????

Anlamayacak bir şey yok. Forum oyunlarını belirli bir üye havuzu kendi içinde çevirir durur.

Üstteki üyeyi tanıyor musun oyun başlığı tanımıyorum, etmiyorum, gitmiyorum diye başlar.
Sekiz sayfa bunları yazdıktan sonra tanışabiliriz, fena olmaz hani, kafa dengi birine benziyor faslına geçilebilir.
Lafı uzatmıyorum, başlığın page 40'larında falan o iki üye arasındaki flood'laşma canım ben trafik lambalarının oraya geldim, sizin ev marketin karşısındaki miydi falan olabiliyor.

Anlamayacak bir şey yok. Forum oyunlarını belirli bir üye havuzu kendi içinde çevirir durur.

Üstteki üyeyi tanıyor musun oyun başlığı tanımıyorum, etmiyorum, gitmiyorum diye başlar.
Sekiz sayfa bunları yazdıktan sonra tanışabiliriz, fena olmaz hani, kafa dengi birine benziyor faslına geçilebilir.
Lafı uzatmıyorum, başlığın page 40'larında falan o iki üye arasındaki flood'laşma canım ben trafik lambalarının oraya geldim, sizin ev marketin karşısındaki miydi falan olabiliyor.
Teşekkürler.

sevişmeyecekseniz
meşgul etmeyin

Tiktoktan tanışıp evden kaçan evli barklı insanlar varken, bence budurum çok daha kabul edilebilir ve olası.

Taliplerimi bekliyorum.

Geri