Forum oyunlarını laf sokmak için kullanmak..

🕒 Konu sahibi 19 saat önce aktifti
"Düşün ki o bunu okuyacak" konusunu tek geçerim. Öyle ki bazen hızına yetişemeyip nolmuş yaa deyip olayı detaylı öğrenmek istediğim bile oluyor=) Kimsenin içinde bişey kalmıyor işte ne hoş, gerçek hayatta kimsenin arkasından dahi söylemeye cesaret edilemeyen şeyler burda patır patır kusuluyor.

Örnek vereyim;
oyunumuz 1 ipucu 1 üye.
aralarında anlaşmış kankalardan biri şöyle ip ucu verir; en k..ar.
Aslında bu bir yemdir. Oyunda aktif olup ağzını tutamayan birine atılan bir yem. Saf elemanımız da atlar ve bir nick verir. Öyle düşündüğü bir nick ve ne tesadüf bu verilen nick, ip ucunu verenin kankası çıkar. Ondan sonra pata küt kavga, banlanmalar falan işte :T:
Örnek2; oyunumuz yine aynı. ip ucu; en ke..şe.
Akıllının biri atlar ve ipucunu verene sen der. Ardından yine pataküte kavga v.s. Aslında bu ipuclarını verende suç yani ve onlara bişey olmaz...

Önce bi ferahlık gelir insana, hafif bi gülümseme olur "şimdi onlar düşünsün" sırıtması.
Ama soktuğun lafın anlaşılmamasından mütevellit elin ayağın titremeye başlar, sonra kendini avutmaya çalışırsın "lan belki de görmedi az daha bekliyim en iyisi" beklersin, başka oyunlara bakarsın cevap niteliğinde karşı bi laf sokuş var mı diye. Sonra "lan acaba oyunlarda değil de dünyadan haberlerde mi laf soktu bana" diye orayı da ararsın. En sonunda iplenmediğini anlayınca "naber la Kamil" diye mesaj atarsın.
Kendimden biliyorum

Hiç dikkate aldığım bir şey değil. Eksik - fazla yorum yalnış olur.

Aslinda fena da olmuyor hani can ciger dediklerinin nasilda yilan itlik yaptigini fark ediyorsun ben tuttum bu isi.

Oyunun böyle zevki çıkıyor demekki.

Oyunlarla sınırlı değildir bu.Yeter ki laf sokmak isteyelim her bölümde yapıyoruz bunu.p

Kendilerini Tanrı'nın ahlak elçisi sanıp laf sokmayı marifet sayarlar
Öyle acizdirler
Boyunu olc belki bir cm uzamistir :p

Ben hiç öyle bi adam olamadım küçüğümü büyüğümü tanımak saymak hep buna özendim. Laf sokacak kadar ne tanıyorum insanları ne de kelime hazinem güçlü

var ole iki üç tane kendi hallerine bıraktım onları: )

Hep bi suphe icinde olup deli gibi takip edenler oldugu gercegi de vardir. Kim yazmis ne yazmis bana mi yazmis. Yorucu olsa gerek.

Ayy bazı yöneticiler hatta paranoyak olurlar. Üyenin biri bi kere laf sokmuştur, ondan gözünü diker o üyeye. Bütün sözleri üzerine alınır kiyamam yaaa sgsgsbsbsbsbsg

Geçen yine sütten çıkma ak kaşığım.. Yok kanka ne laf sokması ya normal halimiz o..

Laf sokanli post atip sonra kendim silecegim :nee:
Kafamda deli dusunceler var :p

-
Tepetaklak lidya.p

oyunlardan soguttular beni ya :s: kac kere oldu uzduler beni de :s:
kimseyle kavga eden biri degilim cevap vermedim ciktim sadece oyundan :s:

Söyleyip yapanı da var.

yarın ölcez gitcez boşverin.

Geri