Forum oyunlarını laf sokmak için kullanmak..

🕒 Konu sahibi 10 saat önce aktifti
Sözlüğü laf sokmak için kullananı gördükten sonra buna da şahit oldu bu gözler zaman geçmesin ki her oyunda denk gelirsiniz buna ama en çok 1 üye 1 ipucu oyununda kızışır işler..

Bu bi şey mi? Normal paylaşım amaçlı konuda bile sokuyorlar.
Görmezden gelmek en büyük cevaptır. He he diyip geçin; siz sinir olacağınıza o olsun, böyle bir durum varsa.

Oysaki diğer bölümlerde daha güzel laf sokuluyor.

Zeki sanarlar kendilerini, haklı sanarlar. Başkalarını eleştirme hakkına sahiptirler, kredileri sonsuzdur. Çok çirkin davranışlar sergilerler. Gece avlanırlar. Avlarına karşı çok acımasız olan bu kardeşler, fahri ahlak masası memurları hüviyetindedirler.

Not: ben ütü masasından ıslak havlu.

Neyse ki buradaki hiç bir üye yapmıyor onu. :d

Ama laf sokmadan olur mu ? o zaman güzel oluyor kızdığımız insanlara laf sokacağız tabi.Kimse o kadar umursamaz değil bence =) Bende kızınca çok güzel laf sokarım ohh iyi de yapıyorum:hih::hö:

Tam ...holuk konu amacim laf sokmak degil cidden (:

forum oyunu oynamadığım için kim dostum kim düşmanım bilmiyorum anasını satim.

Şu sıra laf sokma geleneği sözlükten forum oyunlarına taşındı evet,farkındayım :T:

Ben en çok üstteki üye sana aşığım dese konusunda "diyemez." diye atar yapanları seviyorum.

bir zamanlar yapardım simdi biraz kendimi soyutladım :/ okuyorum genelde ama eglenceli oluyor :/

Geri