Forum Oyunlarında Etiketlenen Üyenin Beğen Tuşunu Kullanmaması

🕒 Konu sahibi 1 saat önce aktifti
Paylaşımın beğenilmesi daha güzel tabi etiketlenenler tarafından :p

bununla ilgili birkaç sitem geldi. çok şükür erkek olmamaları büyük teselli. ama kabul edilmeli, bazımız elektronik ortam ikramlarını hoş bulmuyor. bilin bunları. eşşşek kadar oldunuz artık.

Beğen butonu hayat kurtarıyor sanan ve beğeni ile egoyu bir tutan ergen nesil yorumlarından bir kaç örnek okuduk.

Beğeni benim istediğime verir istediğimden geri alırım diyerek son noktayı koyayım.

Benim o. Üşengeçlikten tamamen.. Yoksa egomun tavan yapması, umursamamam, ya da o insanı sevmememden değil.. bak Afra hiç şikayet ediyomu! :D <3

Hadi su begeni sayimi 1000 yapin [emoji14] jşkldjd

SM-N7500Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

şimdi @Emre ve beni eşleştirseniz @Emre beğeni tuşuna basmaz :)))

valla ben adımı gördüğüm yerde beğenirim önemsemiş yazmış derim arada kaçırdıklarım varsa affola :P

olumlu olanların hepsini beğeniyor olumsuz olanlara bir kahkaha atıp geçiyorum : )

Başkaları beğeniversin onun yerine.
Hiç yoktansa @Kızıl_mavi abimiz var her şeyi beğeniyor sağolsun. :msm:

Beni etiketleyen olunca saçma bir konu olsa da beğeni yapıyorum.

Gördüm, okudum anlamında.

Önemsiz bir ayrıntıdır. :) Bu tuşlara bu kadar anlam yüklenmesine gerek yok.

Hangisi kullaniyor ki sanki parayla.satiliyor

Discovery II Mini cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Toplu etiketlerden iğrendiğimi buradan belirtmek istiyor, toplu etiketlerde yer almak istemediğimi açıkça ifade etmek istiyorum. 100 kişinin arasında adımı görmek bir anlam katmıyor :d

Kullanıyorum rahatsız etmez beni saygısızlık olmadıktan sonra fakat etiket yapmak pek adetim değil..

etiketlediğiniz üyelerden sadece beğeni gelmesini de kaldıracağız, lütfen imzamdaki linkten girip evet oyu veriniz. :cici:

Geri