Forum Oyunlarında Etiketlenen Üyenin Beğen Tuşunu Kullanmaması

🕒 Konu sahibi 1 saat önce aktifti
Çay ikram edersiniz, çiçek böcek yollarsınız, şarkı falan gönderirsiniz. Geri dönüş olmaz, beğen tuşu öyle mahsun kalır, ağlar.

Kısaca fena bozar.:D

Etiketleyeceğin insaları iyi seç döngüsel geri dönüşü yok bu işin :D

O değilde etiketli mesajları alıntı yapanlara sövüyorum ben :D

Benim nickim etiketlenmiyor. :) Çağrılarınızı işitemiyorum. Çay, kahve, çiçek, resim, müzik gibi iletilerinizi farklı iletişim kanallarından gönderebilirsiniz.

Adres bilgisi için PM atınız :)

- Forum Yönetimi bir el atsın.

buna kafa yoracak bundan içlenecek kadar hisli olmayın : )
ben beğeni veririrm ama bana verilmemesini çok önemsemem
tek dikkatimi çeken şu bazıları kişisine göre beğeni veriyor bu sadece kafalarda soru işareti oluşturabilir :P

Bilsin ki o kişi bir daha etiketlenmeyecek :)))

Çoklu mesajı da sevmem çoklu etiketi de :umursama:

kafama kafama geldi tas .) coklu etiketleri dikkate almiyorum .p

Mecbur degil oda dogustan gelen bir hakki begenmeyebilir ama etik kurallarinda buna duyarsiz denir yani nezaketen begenip begenmemesi onu etiketleyen kisiye duydugu nezaket oraniyla alakalidir yada gerckten sevinmis unutmusta olabilir oda insan onun tarafindanda dusunmeli

Cani istememisse demek

LG-H525 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Politeness Theory !!! Sen ne güzel bir teorisin öyle..

Beğenmiş mi beğenmemiş mi dikkat etmiyorum takip de edemem zaten ama ben begenenlerdenim. :P 'Ziyade olsun diyorum farzedin eheheheh :)

3 5 kişi arasında isem beğenirim de bi kamyon dolusu adamın arasında etiketlemiş ise hmm derim

En son Rose. Ve Classiic ile yasadim bu sorunu hadi classigi normaldede takmiyorumda :asd: rose kirilmisti mesela. Ama bana uyari gelmedigide oluyor begen vermeyen uyeye yardirmadan sitede boyle bir aksaklik olabilitesinide goz ardi etmeseniz:T:

ßaşak ne diyon annamadım :D gülüp geçeyim en temizi :D

Classiic en son bi sarkiyi dinlemem icin etiketlemissinde ben begenmeyince atami hediye ettik diye yardirdin ondan bahsettim balik hafizali:asd:

ßaşak hheeaa o mu :D ben başaka hediye ettim sanıyodum ata hediye etmişim nabıyım :D

Geri