Forum oyunları referandumu

• Kullanıcı Oggy
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forum Meydanı
Konu sahibi son olarak 1 gün önce görüldü

forum oyunları bölümü kaldırılsın mı?

• HAYIR

Kullanılan: 44 50.6%
  • EVET

Kullanılan: 43 49.4%

• Kullanılan toplam oy
    87
referandum deyince anayasa için yapılanı sandım, az daha hayır tuşuna basıyordum :)

d8RJlZ.png

eşitliği bozdum ve kaldırılmasın diyorum :p

kendimizi kandırmayalım. admininden vasıfsız üyesine kadar forum oyunlarında pofpoflanmaktan keyif duyarız. bizzat kendim forum oyunlarında adeta şov yapmaya bayılırım. bu nedenle hayır hayır hayır yüzbinlerce kez hayır

Hayir, yukaridaki yazilanlar yüzünden düşünki o bunu okuyacak, içinizden gelen vs. oyunlara da yazma hevesim kaçıyor. Oraya yazinca illa birinin okumasini istemiyoruzdur, belki birisi bile yoktur, laf dahi satmiyoruzdur birine, belki sadece yazmak istiyoruzdur, dimi yani.

Mesajınızı yeni görüyorum ve benim sizden önceki yazmış olduğum mesaja istinaden yazmış olabileceğinizi düşündüm. Size dair öyle bir düşüncem yok yasemen. Forumda genel olarak karşılaştığım tablo o yönde olduğu için söyledim.

Forum oyunlarını kapatalım da sonra üyeler bizimle mi oynasın yani.. ( cümle böyle değildi ama bipledim ben )

Benim oynadığım bir kaç forum oyunu var onlar kaldırılmasın:d
Ama üstteki üye hakkında ne düşünüyorsunuz gibi bazen egoya hitap eden, bazen eleştri kabul edilemeyip tartışmaya dönüştürülebilen hatta bazende oyundan çok sohbete dönüşen tarzdaki oyunlar kaldırılabilir sorun yok : p

En azından 8 sayfa yarıya düşürülebilir

isteyen o bölümü gizleyebilir arkadaş zor bir şey değil:D

Bencede kaldirilsin duzen metafizigi, astrofizik ve biyoloji tartismak istiyorum.
Buradan % 90 ciksa bile kaldirilmaz.
Isteyen istedigi konuya yorum yapar ve ciddi paylasimlar icin "daha fazla sonuc goruntule" secenegini kullanabilirsiniz.

emre, konuyu görüyo mu bilmiyom ama mart başında sonuçları iletmeyi düşünüyorum o zamana kadar evet'e abanın!!!

Bilgisiz halk, cahil halk, kandırılan halk, anlamayan halk, gerçekleri göremeyen halk...

AKP adına düzenlenmiş bir sosyal deneye katıldınız. Teşekkürler.

Bir sürü kavga sebebi Laf sokucu seylerle olusuyor hos degil..
Güzel düsünülmüs..tebrik ederim :alkis:

Geri