Forum oyunları referandumu

• Kullanıcı Oggy
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forum Meydanı
🕒 Konu sahibi 10 saat önce aktifti

forum oyunları bölümü kaldırılsın mı?

• HAYIR

Kullanılan: 44 50.6%
  • EVET

Kullanılan: 43 49.4%

• Kullanılan toplam oy
    87
yıllarca bu forum oyunları "ya size ne ben buraya zaman geçirmek için geliyorum, üsteki üyeyle asansörde kalmak hoşuma gidiyo, tuttuğum takım için milattan önce 563e kadar sayıyorum" gibi bahanelerin arkasına saklanılarak en önemli konuları sayfalarca arkada bırakıp nice güzel konunun arşivlerde kalmasına neden oldular ve yıllarca gerek bu forumun ve daha birçok forumun kanayan yarası oldular.

bugün; gözünü hırs bürümüş, aman reklama tıklansın da alttaki üyeden bana ne düşüncesi ile bu forum oyunlarını teşvik eden hatta düzenli olarak oynayan forum yetkililerine "DURUN" deme günüdür.

bugün; alttaki üyenin imzasını yorumlamama, üstteki üyeye bir şiir yollamama günüdür.

bugün; forum oyunsuz yeni bir forumun günü ve bugünde senin kararın ise çok önemlidir, gel bu bölümün kaldırılması için oyunu ver.

Kararsızım.
Çekimser mi diyecektim ki.

Tek yetkililer mi oynuyor anlamadım ben:p

Abi bu olay seçilmiş diktatör yaratmaya benziyo.
Forum sahibinin suçu değil.
Hareket gözüksün diye bunu istiyorlar. Sonuçta bu para demek.
Millet akıllı olsun "evet" demesin, oyuna rağbet etmesin

vXBv9r.jpg

Nerde o konular? Habire konu hortlatıyoruz.
Eskilere de çok gidilmiyor inanılmaz bilgi kirliliği ve saçma sapan konu var forumda.
Çoğu zaman sıkıntıdan sarıyorum artık.
Tartışma konularında hep aynı kişilerin aynı tarz yorumlamalarıyla da kendimizi tekrar ediyoruz. Eskisi kadar keyifli gelmiyor bana tartışmalar.
Komikli videolar da ilgi alanım dışında.
Durum bu.

(Postun amacı oyunları savunmak değil.)

Oggy bi çay ısmarlıyım da sana hararetini alsın lghnjghkl

valla ona bakarsak forumlarda olmasın ya herkes ego mastürbasyonu yapıyor geneli yani böyle gidip dağ evinde yaşayalım stresten insanlardan kurtulalım çözüm bu :D

Hemşehrim bu çabanı Giresun'un sorunlarını çözmen konusunda da bekliyorum. :D

Herkesin oyunu kimse karışamaz asdf
Şaka bi yana ben yazacak pek bi konu bulamıyorum açıkcası. tartışma konularına dahil olmak mümkün değil ki tartışmanın amacının fikir alışverişi olduğu idrak edilmediği sürece forum oyunları oynanmaya devam edecektir. kimsenin kimseye saygısı yok çünkü. Her tartışma sonundaki 28387373 banda bunun ıspatıdır zaten.p

Şimdi de oyunlara yazmamak için herkes anket hortlatıyor ah ah.

ulan bende içeriği okumadan referandum anketi sanıp hayır'ı bastım ya la :asd:

Kişisel sayfalara baktığım zaman herkes bir Şems, bir Mevlana. Ama Düşün ki o bunu okuyacak konusu adeta bir Survivor Anıl, Nagehan gibi. (Bunu demeden geçmek istemedim :T: )

Neyse efendim; herkes kimseye karışamaz... Tabi forumumuzun oyun timinden biraz sağduyu bekliyoruz :T:

Tamam kimseye kimseye karışamaz da.
Verilen bu emek gösterilen çaba takdir edilesi gerçekten.d

Geri