Oggy
Platin Üye
-
-
-
-
-
yıllarca bu forum oyunları "ya size ne ben buraya zaman geçirmek için geliyorum, üsteki üyeyle asansörde kalmak hoşuma gidiyo, tuttuğum takım için milattan önce 563e kadar sayıyorum" gibi bahanelerin arkasına saklanılarak en önemli konuları sayfalarca arkada bırakıp nice güzel konunun arşivlerde kalmasına neden oldular ve yıllarca gerek bu forumun ve daha birçok forumun kanayan yarası oldular.
bugün; gözünü hırs bürümüş, aman reklama tıklansın da alttaki üyeden bana ne düşüncesi ile bu forum oyunlarını teşvik eden hatta düzenli olarak oynayan forum yetkililerine "DURUN" deme günüdür.
bugün; alttaki üyenin imzasını yorumlamama, üstteki üyeye bir şiir yollamama günüdür.
bugün; forum oyunsuz yeni bir forumun günü ve bugünde senin kararın ise çok önemlidir, gel bu bölümün kaldırılması için oyunu ver.
bugün; gözünü hırs bürümüş, aman reklama tıklansın da alttaki üyeden bana ne düşüncesi ile bu forum oyunlarını teşvik eden hatta düzenli olarak oynayan forum yetkililerine "DURUN" deme günüdür.
bugün; alttaki üyenin imzasını yorumlamama, üstteki üyeye bir şiir yollamama günüdür.
bugün; forum oyunsuz yeni bir forumun günü ve bugünde senin kararın ise çok önemlidir, gel bu bölümün kaldırılması için oyunu ver.