Forum manifestosu

• Kullanıcı Run
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forum Meydanı
🕒 Konu sahibi 1 saat önce aktifti
Kazanıp parayı Afrika'daki yoksul çocuklara göndericez. Aze ile irtibata geç sana iban atsın...
Öyle deme aman aman.. karı kız gidecem, içki içeceğim, bütün günahları yapacağım de kazanınca :) yoksa tutmaz ahah

max kumar anlayışım maç sonuçları için babamla iddiaya girmek…

Biri 16 milyon kazanmış…
Onlar işte keklik avlama canım.. bak işte kazanıyorlar dedirtmek için :) para kendilerinde çıktı dediği adama da reklam için bir miktar para vermişlerdir.. piyango da olduğu gibi..
Düşme, yeme bu dolmaları..

Onlar işte keklik avlama canım.. bak işte kazanıyorlar dedirtmek için :) para kendilerinde çıktı dediği adama da reklam için bir miktar para vermişlerdir.. piyango da olduğu gibi..
Düşme, yeme bu dolmaları..
Ay yalan mı… ben de oynasam diye içimden geçirmiştim… ay yine mi kandırıldım… kfjfjjf

Evet.. bana sormadan bu tür şeyler yapma..
Akşama maç ne olur.. basalım paraları söyle.
Sence benim sana akıl verecek durumum var mı? Flört seçimim ve sonrasında üstteki mevzuya inanmamdan sonra. İçimden 2-1 FB alır geçiyor ama. Şöyle bol gollü galibiyet olsa. Gol olup yağsak gsye

Foruma yeni gelen üyelere ilk bir hafta içinde aktif olmazsa, kesinlikle hoş geldin denilmeyecek.
Gelip konu açılıyor, bir daha görünmüyor..
Artık benden hoş geldin almak çok zor..

Foruma yeni gelen üyelere ilk bir hafta içinde aktif olmazsa, kesinlikle hoş geldin denilmeyecek.
Gelip konu açılıyor, bir daha görünmüyor..
Artık benden hoş geldin almak çok zor..
Bunu unutmuşum ve yeni üyeye hoş geldin yazdım, ah foruma ara vermek bana yaramıyor.
Dediğim gibi üye oldu kayboldu gitti.

Hangi üye tercihinde ikisi ya da ikisi de değil denilmeyecek.. birini seçeceğim

Oyunu kurallarına göre oynamayı seviyorum Süreyyam.. senin gibi rakipsiz olanlar için sorun yok.. her türlü senciyim :*
O oyun fitne fücür.
Biz oyunsuz secmis, secilmisiz Cafom.ddd
Seni seviyore

Geri