Öyle deme aman aman.. karı kız gidecem, içki içeceğim, bütün günahları yapacağım de kazanıncaKazanıp parayı Afrika'daki yoksul çocuklara göndericez. Aze ile irtibata geç sana iban atsın...
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Öyle deme aman aman.. karı kız gidecem, içki içeceğim, bütün günahları yapacağım de kazanıncaKazanıp parayı Afrika'daki yoksul çocuklara göndericez. Aze ile irtibata geç sana iban atsın...
Cümlenin güzelliğine bakar mısın. Kupon olsam 10 defa tutardım. SjjsjsÖyle deme aman aman.. karı kız gidecem, içki içeceğim, bütün günahları yapacağım de kazanıncayoksa tutmaz ahah
Teşekkür ederim ama ben sadece kazı kazan oynamayı biliyorum….Hayatın kendisi bir kumar.. biz kaybedenler kulübünden değiliz ama.. seni de bekleriz..
Demirören zengin ediyorsun. Yakalama şansın sıfır.. şans oyunu altında dolandırıcı onlar.Teşekkür ederim ama ben sadece kazı kazan oynamayı biliyorum….
Biliyorum dedim, oynamıyorum ki…..Demirören zengin ediyorsun. Yakalama şansın sıfır.. şans oyunu altında dolandırıcı onlar.
Biri 16 milyon kazanmış…Demirören zengin ediyorsun. Yakalama şansın sıfır.. şans oyunu altında dolandırıcı onlar.
Onlar işte keklik avlama canım.. bak işte kazanıyorlar dedirtmek içinBiri 16 milyon kazanmış…
Ay yalan mı… ben de oynasam diye içimden geçirmiştim… ay yine mi kandırıldım… kfjfjjfOnlar işte keklik avlama canım.. bak işte kazanıyorlar dedirtmek içinpara kendilerinde çıktı dediği adama da reklam için bir miktar para vermişlerdir.. piyango da olduğu gibi..
Düşme, yeme bu dolmaları..
Kumbaranı aç gs yatır...Ay yalan mı… ben de oynasam diye içimden geçirmiştim… ay yine mi kandırıldım… kfjfjjf
Evet.. bana sormadan bu tür şeyler yapma..Ay yalan mı… ben de oynasam diye içimden geçirmiştim… ay yine mi kandırıldım… kfjfjjf
Sence benim sana akıl verecek durumum var mı? Flört seçimim ve sonrasında üstteki mevzuya inanmamdan sonra. İçimden 2-1 FB alır geçiyor ama. Şöyle bol gollü galibiyet olsa. Gol olup yağsak gsyeEvet.. bana sormadan bu tür şeyler yapma..
Akşama maç ne olur.. basalım paraları söyle.
Bunu unutmuşum ve yeni üyeye hoş geldin yazdım, ah foruma ara vermek bana yaramıyor.Foruma yeni gelen üyelere ilk bir hafta içinde aktif olmazsa, kesinlikle hoş geldin denilmeyecek.
Gelip konu açılıyor, bir daha görünmüyor..
Artık benden hoş geldin almak çok zor..
Hic yakisiyo mu bu tavir, devrimci ruhlu bir adama?Hangi üye tercihinde ikisi ya da ikisi de değil denilmeyecek.. birini seçeceğim
Oyunu kurallarına göre oynamayı seviyorum Süreyyam.. senin gibi rakipsiz olanlar için sorun yok.. her türlü senciyimHic yakisiyo mu bu tavir, devrimci ruhlu bir adama?
O oyun fitne fücür.Oyunu kurallarına göre oynamayı seviyorum Süreyyam.. senin gibi rakipsiz olanlar için sorun yok.. her türlü senciyim![]()