Sade
Elmas Üye
- Web sitesi
- www.youtube.com
Aldık..
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Gökhanın bu durumu ciddi sanıp sade sakın kumar oynama demesi.. DndkdkskBatarsak da hep beraber.....
Bana kumar tanrısı derler, her zaman bir yolunu bulurum..Batarsak da hep beraber.....
Sen de iyice kocacı çıktınGökhanın bu durumu ciddi sanıp sade sakın kumar oynama demesi.. Dndkdksk
Ne tür kumarlar ilgini çekiyor.Kumar oynamayı sevmem ama oynatana sempatim var. Kaç basıyoruz...?
@Run
sadecim sana şöyle diyeyim son kuponlarına katılmadık biz hiç ama adam üst üste kazanıyor son günler....Gökhanın bu durumu ciddi sanıp sade sakın kumar oynama demesi.. Dndkdksk
Yani bilemedim siz hangisini öneriyorsunuz ?Ne tür kumarlar ilgini çekiyor.
sadecim sana şöyle diyeyim son kuponlarına katılmadık biz hiç ama adam üst üste kazanıyor son günler....
dün oranları yüksek maçlar tuttu.... Önceki hafta altılı da tutturdu yüksek bir miktar....
Yani ufak bi girelim diyoruz biz bilemedim.....
@No Mercy de katıldı takıma....
-@run insanları da bizle beraber batırırsak anında forumdan kaçıyoruz unutma-
İyi ki bende oynicam dedim...hangi kumarlar kazandırıyor ya, bu ara kazanmaya ihtiyacım var....
Her türlü kumar oynuyorum ben, aklına gelen.Yani bilemedim siz hangisini öneriyorsunuz ?
Bu iy bir şey mi skslsls
ee sen oynuyorsan ben oynayamaz mıyım....İyi ki bende oynicam dedim...
İddiaya varım. Kaç basıyoruzHer türlü kumar oynuyorum ben, aklına gelen.
Ama arkadaşlar arasında iddia muhabbeti yapıyoruz.
Altılı işi zor biraz, onu kendim oynuyorum.
Melis kaç basarsa ben 2 katı.....ee sen oynuyorsan ben oynayamaz mıyım....
şov yapma pinti....İddiaya varım. Kaç basıyoruz
Melis kaç basarsa ben 2 katı.....
Öncelikle slogan bizim, parası tatlı olan tatlıcıya gitsinhangi kumarlar kazandırıyor ya, bu ara kazanmaya ihtiyacım var....
Haftaya cuma günü başlıyoruz. Bu hafta bitti artık.İddiaya varım. Kaç basıyoruz
Melis kaç basarsa ben 2 katı.....
Ben nasıl oynicam ki ?Haftaya cuma günü başlıyoruz. Bu hafta bitti artık.
Kuponları paylaşırız. Birlikte oynarız.
ganyan bi tuttu mu var ya....ooo ganyan varsa beni de yazın.