Forum kuralları

Konu sahibi son olarak 184 gün önce görüldü
Annayla sözlükteki postlarımızı siliyorlar her daim. Biribirimizden alıntılaştığımız için. Bir de seslenmeden duramıyoruz birbirimize. Bir de Anna durmadan kendi sözlüğüne yazıyor. Onu ben yapmıyorum. Onu o yapıyor xd

ya sen nabıyon, insan kendilerini şikayet eder mi ?
bizi bitirdin be lari :gamer:

hayır etmez yannış oldu o, aman zaten fark ediyorlar boşver :gamer:

hee tamam sözlükmüş bura, bende adminlere bizi şikayet ettin sandım.
tmm yanlış alarm.

Hep ben yapiyom he mi larim iyi o zaman
bi daha yapmam ok

Bana forumda özel bir rütbe verilsin hiç kural ihlali yapmadım . Yönetim , sayın yönetim buraya bakın bi.

annam janımın içi sen bitanesin, nys tmm

Artık editör değilim, mesajlara dokunmamam gerekiyor diye bağzı üyelerin rahatladığı doğrudur. :liv: dsdjksdh

Bunca yıl sonra geri dönünce 'eee artık bir kitapçık halini almıştır' dedirten başlıktır.

Tüm kuralları okurum ve uyarım. Uymayanları uyarırım. Ay keşke beni de uyaran olsa. Şu körpeliğim güzelliğim uyarılmadan geçiyor...​

Mesela sozlukteki @ i kaldirip nicki birakinca etiket kalkmis mi oluyor :nopsrn:

Bütün forumların kuralları aynı mı ki? Eğer öyle ise ona göre kendimizi şey edelim.

14 - 15 yıllık forum kullanıcısıyım , onlarca kez görev alıp 1 kez site sahibi oldum.

Bugüne kadar nefsini/kibrini ve egosunu yöneticiliğe alet etmemiş bir tek kimseyle karşılaşmadım.
Çoğu zaman dinlemeyi beceremiyoruz , öz eleştiri yapmiyoruz en küçük şeyi kendimize yediremiyoruz akabinde admin cp/kullanıcı ara/üyeyi banla geliyor.

Bu şey demek değil mesela ; normal üyeler mükemmel ahlaka sahipken admin ve grubu eksik ve noksan bir yapi içerisinde. Bu haksızlık olurdu.

Fakat daha iyisi olabilecekken her defasında daha kötüsü oldu , genel olarak durum bu.

Uyulması gereken, uymayanların uyarılması gereken kurallar bütünü.

Geri