Forum kuralları

Konu sahibi son olarak 182 gün önce görüldü
Forumda uyulması gereken kuralların bütünü.​

Uyulmasını sağlarken ukala ve çok bilmiş olarak lanse edildiğimiz ''KURALLAR'' bütünü..

Hiç okumadığım kurallar bütünü ;s

Ben hep uyarım bazıları hiç uymaz, banlayın gitsin onları.

İçip içip foruma girebilirsiniz rencide ettiğimin ayyaşları diye bi madde var zaten

Uymasak Suan Gri Olurduk Sanirim.asdfghjk

Forumbahane'de tekrar gözden geçirilmesini düşündüğüm kurallar.

-Bu aralar çok esnek olduğunu düşünüyorum.
-Forumun düzenini sağlamak amacıyla belirlenmiş kurallar.

Eger uysaydim admin bile olabilirdim cokta... jsjagga

Uymaya özen gösterdiğim kurallardır. Yalnız bazı kurallar da saçmalıklar var.

Harfiyen işletilse, uygulansa güzel olacak kurallardır.

çoğunu bilmiyorum . yöneticiler uyarıp bilgi verince uymaya çalışıyorum

En basitinden, dışarıda oturduğu kafede bile yazılı olmayan kurallara uyması gerektiğini bilen insanların saçma bulduğu şey. Topluluk içinde kurallar hep oldu ve olacak.
Ben de eklenmesi ya da çıkarılması gereken maddeler olduğu düşüncesindeyim o ayrı konu.

Kuralli hali boyleyse kuralsiz hali nasil olur düşünmek istemiyorum. Küfür edeni, hakaret edeni, tehdit edeni vs. her çeşit adam mevcut. Bazi konularda esneklik olmamali bana gore ki ciddiye alinsin kurallar da yöneticiler de. Yoksa kimse kimseyi takmaz.

kuraldan ziyade yöneten zihniyetlere göre esnek veya katı olunması değişkenlik gösterebiliyor
misal bir şahıs birkaç kişiye forum içi alenen küfür edip 1 hafta banlanabiliyor
banı açıldıktan sonra kendi postunda alay edercesine dümdüz gittim 1 hafta verdiler şaşırdım bende diyebiliyor benzeri küfürden ban yiyenler 1 veya birkaç ay ban atılıyor
bunun için forum kuralları bir önem arz etmiyor.

Geri