Forum kadınlarının ses tonu.

• Kullanıcı Run
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forum Meydanı
🕒 Konu sahibi 2 saat önce aktifti
Herkes smule sing indirip şarkı söylesin, duyalım ses tonlarını...

Ben dedim beni kıskanıyor diye.
Analiz yapıyoruz dedik analizci oldu oda ajsjehwjkw.
Resmen çakmam aujejejsk.

Ben dedim beni kıskanıyor diye.
Analiz yapıyoruz dedik analizci oldu oda ajsjehwjkw.
Resmen çakmam aujejejsk.

Hanfendisi forumun en müthiş analizcisi sensin, mesleğini elinden almaya çalışmıyorum. Sen bir yorumunda kimsenin sesini duymak istemiyorum dedin. Ben herkesi kucaklıyorum :)

Son düzenleme:
Insaat iscisi gibi.

Hanfendisi forumun en müthiş analizcisi sensin, mesleğini elinden almaya çalışmıyorum. Sen bir yorumunda kimsenin sesini duymak istemiyorum dedin. Ben herkesi kucaklıyorum :)
Ben ses duymak istemiyorum demedim sadece kimseyi sahiplenmek istemiyorum dedim. O mesajım o manadaydı.
Kızlar bu analiz içinde siz bana ulaşın. :D

Hüma hanım anlaşıldı şimdi, yaptığın analizleri lütfen paylaş.
Gerçekten ses tonunun iletişimde çok büyük etkisi var. İlk duyduğunuz anda ki hissediyor olduğunuz duygular çok önemli. Karakter analizi bile yapılıyor :)

Gövde gösterisi bekliyordum lakin yanıldım.
Ses atan olursa Nicomedia yazmadan geçmeyin efendim.

Genelleme yapmayı sevmem diyorum da hep yapıyorum. Nicklere ve yazılanlara bakınca iddialı görünen kadınların hayal kırıklığı yaratıyor olması beni üzüyor.
Yorumum bu konuyla alakalı değil, genel bir değerlendirme yaptım. Nicomedia bey analiz yaptıran olursa bilgi vereceğim.

Genelleme yapmayı sevmem diyorum da hep yapıyorum. Nicklere ve yazılanlara bakınca iddialı görünen kadınların hayal kırıklığı yaratıyor olması beni üzüyor.
Yorumum bu konuyla alakalı değil, genel bir değerlendirme yaptım. Nicomedia bey analiz yaptıran olursa bilgi vereceğim.

Mention görünce heveslenmiştim Run bey. :tongue:
Bir kulağım sizde efendim.

Kizlarimizin geneli guzel, bence sesleri de guzeldir analize ne hacet : )

Ses yükleme olayını bilmiyorum desem çok cahil mi olurum?
Hadi yüklemeyi yaptık diyelim, sesimi n'apıcaksınız?
Dip not: 3 ses tahrik eder, para sesi, su sesi, kadın sesi. aman yarabbi!
Run bey siz de çok saçma konular açıyorsunuz ama.

Geri